» » » Автобусы пригородного сообщения должны высаживать пассажиров только в определённых местах
11:57 Середа 3 2 455
11:57, Середа, 7 березня 2012
Власть 2 455 3

Автобусы пригородного сообщения должны высаживать пассажиров только в определённых местах

6 марта на совещании с руководителями автотранспортных предприятий анализировали ситуации, связанные с дублированием городских маршрутов автобусами пригородного сообщения. Заместитель мэра Владимир Тараторин отметил, что городская власть держит под постоянным контролем работу пассажирского транспорта, требует от кременчугских перевозчиков слаженной и скоординированной работы.
Вице-мэр отметил, что в последнее время на остановках общественного транспорта в центре города, особенно в «часы пик», часто возникают пробки. Одна из причин этого в том, что на центральных остановках Кременчуга осуществляют высадку и посадку пассажиров ещё и маршрутные такси пригородного сообщения.

Заместитель мэра Владимир Тараторин отметил, что с сегодняшнего дня специалисты отдела транспорта и энергетики исполкома Кременчугского городского совета начнут проверку центральных городских маршрутов на предмет остановки на них автобусов межрайонного сообщения. Затем соответствующее письмо с выводами проверки будет передано в Кременчугскую райгосадминистрацию, чтобы там, в свою очередь, способствовали наведению порядка соблюдения договорных условий водителями пригородных автобусов.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    3 комментаря
    1. makey_s
      makey_s з Украина
Kurilov
      7 березня 2012 12:19 #534093
      0
      ПІдождіть, давайте розберемся:
      1. В другому абзаці мова йде що через маршрутні таксі виникають пробки, а НЕ ЧЕРЕЗ АВТОБУСИ
      2. В ПДР чорним по білому, що водій маршрутного таксі повинен зупинитись на вимогу пасажира на не заборонених для цього місцях, в т. ч і на атобусних зупинках
      3. Ви ще пригадайте що маршрутні таксі не повинні брати стоячих пасажирів.... але чомусь умовчуєте про це.

      Ця ситуація нагадує мені сопливого малого, який прибіг до батька зі сльозами шо з ним в піску ніхто не хоче граться через те що він всім на голову кидав пісок.... десь так
    2. писатель
      писатель з Украина
      7 березня 2012 14:16 #534098
      0
      Та ж новина , але трошки під іншим кутом
      Районних перевізників хочуть в управління

      Пасажирів перевозять дешево, а це не гарно

      Відділ транспорту мерії спільно з заступником міського голови Володимиром Тараторіним візьметься за контроль над районними маршрутами перевезень , які накладаються на міські.
      Офіційна причина - перевізники, які працюють на маршрутках з номерами 201, 202, 203... порушують правила і створюють безлад на зупинках. А від цього страждають директори міських маршрутів, у яких відбирають пасажирів. Неофіційна причина про яку мимоволі згадали - дешевша вартість проїзду.
      Про те, що у місті починають чергову кампанію боротьби з сільськими перевізниками, на нараді директорів транспортних підприємств міста оголосив заступник мера міста Володимир Тараторін. "Ці маршрутки, впливати на роботу яких ми не можемо, порушують всі вимоги", - зазначив чиновник. Інше про що він нагадав - такі автобуси, якими можна проїхати від тієї ж зупинки "Вічно живим" до міського ринку за одну гривню не повинні взагалі брати пасажирів на зупинках, натомість не зупинятися і їхати прямо на автовокзал.
      Відповідна вказівка від заступника міського голови - "сільські" автобуси опиняться у зоні уваги і на всі порушення буде складено акти. Далі з отриманими паперами заступник мера нашого міста поїде в облдержадміністрацію, аби там просити про оперативне підпорядкування приміських маршрутів виконкому Кременчука.
      "Ми не просимо про організацію конкурсів на цих маршрутах. Це справа області. Але ці автобуси їздять по місту і тому мають бути хоча б в оперативному підпорядкуванні відділу транспорту", - зазначає заступник міського голови.
      Останнє з цієї теми - відомо, що сільські маршрути та міські мають у більшості своїй одного власника. Однак чи стане це додатковим аргументом у суперечці, або область відмовить кременчуцьким чиновникам у прохання контролювати все, вирішуватиме вже заступник губернатора Борис Галушко.
    3. makey_s
      makey_s з Украина
Kurilov
      7 березня 2012 14:34 #534099
      0
      Питання повинно стояти так: навіщо нам міські маршрутки якщо приміські з цією функцією справляються прекрасно!?