» » » Структура веб-сайту, розробка та програмування
11:13 Понеділок 0 3 459
11:13, Понеділок, 5 вересня 2016

Структура веб-сайту, розробка та програмування

Уважно подивіться на структуру сайту, яку ви склали, і подумайте, що ви розмістите в кожному розділі, підрозділі, на кожній сторінці вашого сайту. Розробка сайтів Тернопіль включає розділи, меню, рубрики і всі вони мають гармонійно поєднуватись з веб-дизайном.

Яку інформацію буде містити ваш сайт? Чи буде ця інформація потрібної і цікавої для тих, хто цікавиться Вашої темою? А як дізнатися, що потрібно і цікаво? Відповідь проста-то, що потрібно і цікаво особисто вам, обов'язково зацікавить і іншого. Головне - це ваша власна захопленість справою, яку ви робите. Адже і про мультфільми можна розповісти так, що у читачів виникне бажання стати художниками-мультиплікаторами.


Як відомо, переважна більшість користувачів приходять в Інтернет за інформацією. Звичайно, кожного цікавить своя, індивідуальна інформація, але люди всі різні, і цікавляться вони різними темами. Безумовно, якоюсь інформацією цікавиться більше людей, якийсь менше. Але коло інтересів у користувачів Інтернету дуже і дуже великий, зокрема і розробка сайтів тернопіль чи веб-дизайн або програмування веб-сайту? Звісно, багато тем для вивчення існує у веб-сфері, проте пошук в Гуглі дає зможу чітко дізнатись про що цікавиться користувач.


Швидше за все, на просторах Мережі вже існують і сайти, схожі з вашим за тематикою. Ви придумали, чим будете відрізнятися від них? Сподіваюся, що, перш за все, інформаційним наповненням :) Адже який сенс в сайтах-двійників?


Структура веб-сайту, розробка та програмування

Після того, як ви обдумаєте, які матеріали будуть на вашому сайті, їх вже можна буде готувати до розміщення на сайті. Або, якщо матеріалів на вашому комп'ютері поки немає, починати їх шукати, або, що ще краще, складати.


Напевно, якісь матеріали ви все-таки візьмете з інших сайтів, з книг і так далі, але постарайтеся зробити так, щоб таких матеріалів на вашому сайті було не дуже багато (якщо, звичайно, тематика вашого сайту дозволяє зробити це).


Набагато цікавіше, коли на сайті розміщені унікальні, авторські матеріали, написані особисто вами. Розміщувати чужі статті на сайті - заняття не найскладніше, але таке заняття, запевняю вас, дуже швидко вам набридне. Та й конкуренція тут немаленька, архівів різних статей в Інтернеті дуже і дуже багато.


А яка конкуренція може бути у Ваших унікальних авторських матеріалів?


На завершення теми хочу сказати, що головне на сайті в Тернополі навіть не сама інформація, а те, як вона вами підноситься. Тому не забувайте для ваших геніальних текстів підшукувати відповідні ілюстрації, щоб зробити інформацію більш наочною, образною і, відповідно, більш легко засвоюваній і зрозумілою. Детальніше про роботу з текстом розказано в циклі статей «Як написати ефективний текст для сайту?».


Завдання


Заведіть окрему папку для матеріалів, які ви збираєтеся розмістити на сторінках сайту. Самі матеріали поки можна розміщувати в ній у вигляді текстових файлів.

 
 
Технологии 18:07 Середа 0 1 231 Мобільний застосунок єППО: новий інструмент для боротьби з ворожими дронами та ракетами Кожен з нас має унікальну можливість внести свій вклад у безпеку нашої країни. Як? Завантажте та встановіть на свої мобільні пристрої додаток «єППО». Це не просто програма, це наш спільний щит і меч проти небезпек з неба.