» » » Новым министром ЖКХ Крыма может быть назначен бывший вице-мэр Кременчуга
17:32 П’ятниця 4 3 343
17:32, П’ятниця, 30 квітня 2010
Власть 3 343 4

Новым министром ЖКХ Крыма может быть назначен бывший вице-мэр Кременчуга

Министром жилищно-коммунального хозяйства Крыма может быть назначен Николай Порицкий, который в настоящее время является исполняющим обязанности министра. Об этом сообщил заместитель главы крымского правительства Азиз Абдуллаев на селекторном совещании 30 апреля.
В частности, Азиз Абдуллаев представил чиновника участникам совещания и сказал: «Порицкий Николай Николаевич исполняет обязанности министра. В последующем мы его будем рекомендовать на министра». При этом в комментарии корреспонденту КИА первый заместитель министра ЖКХ АРК Энвер Салиев сообщил, что исполняющим обязанности Николай Порицкий был назначен 29 апреля.

До 1 марта Николай Порицкий занимал должность вице-мэра Кременчуга. В конце марта в кременчугских СМИ появилась информация о том, что Николай Порицкий назначен советником Председателя Совета министров Крыма по вопросам ЖКХ и переезжает жить и работать в Симферополь.

Напомним, Владимир Баженов написал заявление об отставке с должности министра ЖКХ АРК.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    4 комментаря
    1. Kanarsky
      Kanarsky з
      30 квітня 2010 17:34 #5128
      0
      Держитесь, крымчане! smile
    2. кременчужанин
      кременчужанин з Украина
      1 травня 2010 01:15 #5131
      0

      То, что порицкий должен был стать министром ЖКХ Крыма в Кременчуге известно уже 1 месяц. Не новость.

    3. писатель
      писатель з Украина
Lviv
      1 травня 2010 08:29 #5133
      0
      Не -  ви можете казати, що завгодно, але Криму круто пощастило. По перше Микола Порицький пресуватиме там наших колег так , що вони зрозуміють, в чому сенс життя і чому журналісти кременчуцьких "Програми плюс" та "Телеграфу" були вимушені оприлюднювати заяви, що від міських ЗМІ віце -мер засекречує  інформацію необхідну для платників податків.
      По друге, я так передбачаю, що наш колишній заступник міського голови терміново втілить в життя кременчуцький досвід. По перше  - введе резерв на тамтешніх  кладовищах і змусить тамтешніх бабушок за нього платити великі гроші. Потім суму за резерв зменшить вдвоє і скаже, що грошей повертати не буде - закон зворотньої сили немає. А ще кримчанам можна показати, що таке енергозберігаюча технологія та модернізація котельні. І будуть всі вони як наші мешканці 1 Занасипу тільки потилиці чухати і думати - чого ж так багато необхідно платити за тепло. І третя окрема тема - це контейнери для сміття. Тут досвід зовсім простий - купуємо  дорогущі контейнери  для роздільного збору сміття. Тисяч з  20 тисяч - беремо кредити і платимо в євро За кількістю - якраз для Криму, щоб вистачило. А ще купуємо два сміттєвози і сміття вивозимо так. У січні - Севастополь, у лютому - Ялта, у березні - Керч, у квітні - Феодосія... І буде в Криму щастя.
    4. lastochka2010
      lastochka2010 з Украина
Kremenchug
      1 травня 2010 22:38 #5137
      0
      А ще Тимошенко казала, що нафту добувати хочуть на цьому гарному півострову  wink
      Так свої люди скрізь потрібні fellow
    Власть 10:02 П’ятниця 0 699 Соціальна підтримка вразливих категорій населення Одним з видів такої підтримки є соціальні виплати для законодавчо визначених категорій населення, що гарантуються державою, незважаючи на повномасштабну війну, яка триває в країні третій рік. На Полтавщині дана тематика не носить масовий проблемний характер і частка цих питань в загальному масиві звернень становить лише 5%.