» » » В Кременчуге умер американский пилот
17:10 Четвер 8 2 592
17:10, Четвер, 17 січня 2013

В Кременчуге умер американский пилот

В Кременчуге умер американский пилот16 января врачи скорой помощи Кременчуга выезжали по вызову в одну из гостиниц города, где стало плохо гражданину США. 65-летний пилот из Нью-Йорка 12 января приехал в Кременчуг, чтобы повысить свою квалификацию в местном лётном колледже.
Вчера ему стало плохо. Врачи «скорой» приехали по вызову в гостиницу, но спасти жизнь американцу не смогли, сообщают в пресс-службе Кременчугского горисполкома.

Вместе с тем, в отделении подготовки и переподготовки авиационного персонала колледжа журналистам сообщили, что о смерти пилота ещё не знают.

Александр Брусенский
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    8 комментарів
    1. Exzorcist
      Exzorcist з Украина
Poltava
      18 січня 2013 02:17 #538433
      0
      Врачи «скорой» приехали по вызову в гостиницу, но спасти жизнь американцу не смогли

      Вот вам и первые результаты покращення скорой помощи, по ходу они просто не успели доехать
    2. ras
      ras з Украина
Kremenchug
      18 січня 2013 09:36 #538436
      0
      Цитата: Exzorcist
      Вот вам и первые результаты покращення скорой помощи, по ходу они просто не успели доехать

      Написано что не не успели, а не смогли:

      но спасти жизнь американцу не смогли

      Что не удивительно, учитывая опыт периодических вызовов скорой помощи, которая элементарный аппендицит не может определить и даже по симптомам заподозрить, ничего удивительного. А чтобы вам стало лучше, могут уколоть пару кубиков витаминки smile.
    3. Exzorcist
      Exzorcist з Украина
Kremenchug
      18 січня 2013 12:52 #538442
      0
      ras,
      а кто же напишет что не успели? это же противоречит нашему покращенню, куда легче написать, что не смогли, тяжелый случай итп но никак не то что есть на самом деле. Где Вы видели чтобы новости были правдивые??
    4. писатель
      писатель з Украина
      18 січня 2013 13:18 #538443
      0
      Смерть американського пілота. Випадковість чи недбалість ?

      Американський пілот Хорслі Джуніор Фрейдрик Юджин (Нью-Йорк) який приїхав до нашого міста з метою проходження навчання на курсах підвищення кваліфікації у Кременчуцькому льотному коледжі, помер вчора 16 січня у приватному готелі не зважаючи на зусилля лікарів, які намагалися його врятувати. Однак питання – наскільки намагання врятувати людину були ефективними, поки що не мають відповіді.

      Що знають у льотному коледжі ?

      «Справді громадянин Америки приїхав до Кременчука 12 січня для навчання на курсах підвищення кваліфікації, тривалість яких в середньому два тижні. Вік чоловіка під 65 років. Трагедія сталася вечорі 16-го січня. Людині стало погано у новому приватному готелі, що розташований поблизу площі Перемоги. Страхова компанія вже знає про цей випадок і посольство США у Києві – теж знає. Щодо віку пілота, то за існуючими правилами, перший пілот може працювати на своїй посаді до виповнення йому 65-років. Другий пілот – до семи десяти років. Ми знаємо, що того дня ця людина спочатку побувала у фітнес-клубі, де пробула приблизно з годину. Далі він повернувся у готель», - пояснює обставини того, що сталося керівник Кременчуцького льотного коледжу Володимир Головенський.
      «Все було добре. Але таке сталося. Загалом, покійний мав стрункий, спортивний вигляд й ніколи не можна було сказати, що він громадянин США. Більше всього він нагадував мешканця Білорусі», - додає співрозмовник.

      Співробітники готелю викликали швидку

      Аби дізнатися, що саме сталося репортери завітали до приватного готелю, менеджер якого й розповіла про обставини смерті людини. «Так, покійний прийшов з фітнес-клубу. Піднявся до себе. Потім знову прийшов до нас, казав що йому погано і попросив про допомогу. Ми викликали швидку. Викликали також приватну швидку медичну допомогу, але там почали розпитувати про те, хто саме буде оплачувати виклик? Але, вже звичайна швидка допомога приїхала дуже швидко. Лікарі поклали чоловіка на підлогу та почали надавати йому медичну допомогу. Потім приїхали ще одна швидка вже з реаніматором, вони увімкнули пристрій, яким традиційно запускають серце після зупинки, але все було марно», - розповідає менеджер приватного готелю, який у місті вважається одним з найкращих для іноземців.

      Тож які запитання ?

      А вони наступні – репортер зателефонував головному лікарю станції «Швидкої допомоги» нашого міста Ігорю Дубницькому й почув від нього наступне. Швидка приїхала швидко, але нічого зробити було вже не можна. Смерть пацієнта настала до приїзду лікарів.
      «Нас викликали й ми констатували смерть людини. Приїхали ми вчасно. Можна подивитися по даним навігатора», - головний лікар «Швидкої» зазначає теж саме, що і адміністратор приватного готелю.
      Однак коли саме приїхала друга бригада лікарів, у розпорядженні якою було необхідне обладнання для реанімації хворих на серце, кременчуцький медик не уточнює.
      «Швидка приїхала і констатувала смерть хворого. Все - до побачення. Не хочу розмовляти», - у телефонній розмові головний лікар станції «швидкої медичної допомоги» не став уточнювати, наскільки правильним були дії адміністрації, які на той чи інший виклик висилає різні бригади лікарів. Тож питання – чому одразу на місце не виїхала бригада медиків, яка має все обладнання у випадку звернення хворих на серцеві хвороби, поки що залишається без відповіді.
    5. ras
      ras з Украина
Kremenchug
      18 січня 2013 13:50 #538445
      0
      писатель, спасибо за подробности.
    6. avan
      avan з Украина
Kurilov
      18 січня 2013 18:43 #538451
      0
      Цитата: писатель
      Другий пілот – до семи десяти років.

      Так до семи, или до десяти?
    7. ras
      ras з Украина
Kremenchug
      21 січня 2013 12:19 #538500
      0
      Цитата: avan
      семи десяти

      70
    8. писатель
      писатель з Украина
      21 січня 2013 12:54 #538503
      0
      Ну якщо перший пілот - 65, то другий теж десь так . Виправлю цифру - дякую.
    Происшествия / Фото 10:16 Понеділок 0 569 Трагедія на дорозі: ДТП біля села Новоселиця забрала життя водія Дорожньо-транспортна подія трапилася 17 лютого о 23:25 неподалік від села Новоселиця на території Семенівської громади Кременчуцького району. Поліція розпочала слідство у зв’язку з цим випадком.