» » » Разыскивается особо опасный преступник, полтавчанин Геннадий Капканов
17:51 Субота 1 5 397
17:51, Субота, 10 грудня 2016

Разыскивается особо опасный преступник, полтавчанин Геннадий Капканов

За совершение особо тяжкого преступления Полтавским отделом полиции разыскивается Капканов Геннадий Геннадьевич, 30.01.1983 года рождения, житель города Полтавы.
Разыскивается Капканов Геннадий Геннадьевич, 30.01.1983 года рождения Разыскивается Капканов Геннадий Геннадьевич, 30.01.1983 года рождения

В случае получения информации относительно места нахождения указанного лица, полиция просит немедленно сообщить по телефонам: +38 (050)606-29-19, +38 (099)960-25-15, +38 (0532)51-77-55, 102 или другим удобным способом.

Разыскивается Капканов Геннадий Геннадьевич, 30.01.1983 года рождения
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Хелен
      Хелен з Украина
Poltava
      13 грудня 2016 12:53 #551885
      +10
      Без суду судили: гучна справа полтавського хакера очима адвоката Деякі ЗМІ розтиражували інформацію, що протягом чотирьох років поліція 30 країн світу розшукувала полтавського хакера Геннадія Капканова, підозрюючи його у вчиненні серії кіберзлочинів. Слідство, яке за попередньою інформацією веде прокуратура німецького міста Ферден, інкримінує жителю духовної столиці 1152 злочини, якими завдано збитків громадянам різних країн на суму 6 мільйонів євро. Однак, Октябрський районний суд Полтави відмовився дати дозвіл на тимчасовий арешт підозрюваного. Чому – пояснює адвокат Геннадія Капканова Валентина Буглак. Прокуратура хотіла взяти під варту клієнта адвоката Валентини Буглак, підозрюваного у злочину, вчиненому на території іншої держави. У цьому випадку – на території Німеччини. Але, відповідно до закону, Україна не видає громадян своєї держави іншим країнам. Клопотання про застосування тимчасового арешту не відповідало вимогам закону, а особі, яка підозрювалася, навіть не надали документів, які б пояснювали йому в чому його звинувачують. Прокуратура повинна була подати перелік необхідних документів, що проходять по справі про вчинення кіберзлочинів, зокрема документ німецького суду на обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Таких документів під час розгляду клопотання не було надано. У відповідності до вищевикладеного, мій клієнт, є громадянином України і не може бути виданий (екстрадований) до Федеративної республіки Німеччина, а якщо він і обгрунтовано, підозрюється у вчиненні будь якого правопорушення, вчиненого на території іншої держави, то розгляд кримінального провадження повинен проводитися в державі Україна у відповідності до загальних правил кримінального провадження, – розповідає Валентина. Крім того, під час розгляду клопотання про обрання тимчасового арешту на розгляд слідчого судді Октябрського районного суду м. Полтава не виносилося питання щодо вчинення кримінального правопорушення у вигляді замаху на життя будь якого правоохоронця, мій клієнт в порядку ст. 208 КПК України з цього питання не затримувався, і клопотання про обрання запобіжного заходу з цього питання до суду не подавалося. Що стосується питання опору працівникам правоохоронних органів під час затримання, то це питання також не було предметом розгляду під час вирішення питання про обрання клієнту Валентини Буглак тимчасового арешту. Саме таким став поки що підсумок гучної справи полтавського хакера.
    Криминал / Фото 11:55 П’ятниця 0 754 У Кременчуці поліцейські затримали 23-річного дилера з наркозакладками Поліцейські вилучили у фігуранта згортки з наркотиками та виявили низку локацій із захованими на території міста наркозакладками. Про це повідомив Артем Солтан, тимчасово виконувач обовʼязків начальника Кременчуцького райуправління поліції.