» » » В Кременчуге журналист сообщил милиции, что его ограбили на Майдане в Киеве
19:44 П’ятниця 8 3 145
19:44, П’ятниця, 10 січня 2014

В Кременчуге журналист сообщил милиции, что его ограбили на Майдане в Киеве

В Кременчуге журналист сообщил милиции, что его ограбили на Майдане в КиевеВ милицию г. Кременчуга обратился местный 41-летний корреспондент одного из печатных изданий города Киева. Мужчина сообщил, что 7 января, находясь в палаточном городке на Майдане Незалежности в городе Киеве, двое неизвестных, которые представились «охранниками майдана» причинили ему телесные повреждения, забрали мобильный телефон и 300 гривен.
По факту обращения журналиста сведения внесены в Единый реестр досудебных расследований. Начато уголовное производство по части 2 статьи 186 Уголовного кодекса Украины (грабёж, соединенный с насилием). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 4-х до 6-ти лет.

ОСО УМВД Украины в Полтавской области
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    8 комментарів
    1. писатель
      писатель з Украина
Kremenchug
      10 січня 2014 22:54 #543303
      0
      Знаєте є таке существо як белочка. Ця белочка лапками очі "журналіста" і закрила. Товариство з повною відповідальністю як редактор газети, репортер і секретар Кременчуцької міської організації Національної Спілки Журналістів України скажу так - у Кременчуці немає кореспондентів друкованих столичних видань. У нас є кореспонденти столичних інтернет видань - двох ( уніан та інтерфакс). У Полтаві - трьох столичних Інтернет видань ( Укрінформ, Обком і Українські новини) плюс кореспонденти трьох столичних друкованих видань - Голос України, Урядовий Кур"єр і не знаю на кого нині працює Василь Неїжмак з Полтави - але працює в газеті. Але з жодним з них нічого такого не було. Бо це нереально.
      А тут мова про чисту білу гарячку. Міліція як розумію про це теж знає. Але дякую - хоч посмішили. Але цікаво однако - завтра запитаю в міліції чи їх теж біла гарячка побила? Бо пригода сталася 7-го в Києві, чоловік звернувся у Кременчуцький відділ міліції 9-го. А де він був 8-го не написано. Я так розумію, що прохмілявся. Тож питання з ким і в якому кабінеті ?
    2. nikolay13
      nikolay13 з Украина
Kremenchug
      11 січня 2014 08:01 #543305
      0
      Это просто очередная типа "политическая" выходка еще одного майданутого.
      Если бы это была правда, то этот "пострадавший" обращался бы в райотдел МВД по месту совершения преступления.
      Ну не может адекватный человек рассчитывать на то, что кременчугские сыскари по его заяве поедут в Киев трясти местных и "понаехавших" гопников...
    3. писатель
      писатель з Украина
Kremenchug
      11 січня 2014 08:52 #543307
      0
      Ще кажу - це не учасник акцій протесту. Просто міліція наша вносить свої 5 копійок у відому справу .І не більше - у Кременчуц немає такого журналіста. І в усіх 26 районах області теж немає.
      То хлопці з погонами свої Лексуси відпрацьовують - і не більше,

      Тут кожен свої копійки вставляє. Ось суд вчора був у Києві - трьом хлопцям дали по шість років за намір підірвати памятник Леніну у Борисполі. Та тільки проблема є - бо памятника цього там немає вже давно. Його набагато раніше депутати тамтешньої міської ради зняли.
    4. Bench
      Bench з Российская Федерация
Lipetsk
      11 січня 2014 18:35 #543310
      0
      Украина все больше становится похожей на цирк. Оппозиция призывает граждан страны стать бомжами-бросить свою работу, и идти бомжевать на майдан, даже в Америке уже смеются lol
    5. Ирина
      Ирина з Украина
Poltava
      11 січня 2014 22:52 #543313
      0
      Это Шолудько - профессиональный провокатор. Он такой журналист - как я балерина
    6. fordmax
      fordmax з Украина
Kremenchug
      12 січня 2014 16:20 #543317
      0
      Цитата: Ирина
      Это Шолудько - профессиональный провокатор. Он такой журналист - как я балерина


      а боты так и лезут так и лезут , как тараканы :)
    7. писатель
      писатель з Украина
      13 січня 2014 10:13 #543324
      0
      Не в ботах тут справа. Просто у Кременчуці немає журналіста такого видання як "Слово Просвіти", заяву якого внесла міліція у кримінальне провадження.
      У Полтавській області журналіста цього друкованого видання теж немає.
      Чому саме кременчужанин представився журналістом й де він взяв посвідчення і чому він журналіст, наші міліціянти не запитували.
      Далі йдеться про білу гарячку і заклик "пить надо менше", але це вже не моя парафія.
      І останнє - зателефонував сьогодні у нашу міліцію та побалакав. Кажуть - ми на контроль цю справу поставили як побиття працівника ЗМІ.
      О кажу - ви молодці. Але в редакції тій такого журналіста взагалі немає і в Полтавській області журналіста цієї газети теж немає.
      Сказали у відповідь - раз так, то знімуть все з контролю і на цьому все завершиться. Отака була історія з "побиттям кременчуцького журналіста" на столичному Майдані.
      А де він бився і хто там кого бив - це питання для історії залишиться нез"ясованим. Бо одна з головних версій така - "Горілка - це ворог людини" а друга - коли п"єш, то закуси хоч пиріжком
    8. Правдоруб
      Правдоруб з Польша
Warsaw
      6 листопада 2014 19:35 #546911
      0
      ТА ЦІ КОМЕНТАРІ ПИСАЛИ ОЛЕКСАНДР ДУРИЛОВ,ТА ОЛЬГА КЛІМАКСЕВІЧ З КРЕМНЯ.)))
    Криминал / Фото 16:02 Четвер 0 450 Поліція встановила особу хулігана, який стріляв по вікнах квартири у Кременчуці У причетності до пошкодження чужого майна викрили 21-річного мешканця Кременчука. Поліцейські встановили, що порушник стріляв по вікнах квартири з пневматичної зброї.