Вибори 2012

0
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

Старший сержант запаса (17.09.2012, 22:18) писал:Дивимося як голосувала фракція комуністів - 25 депутатів + Адам Мартинюк як віце-спікер до фракції не входить:
Пенсійна реформа (08.07.2011 збільшеня пенсіного віку, скорочення розмірів пенсії). Закон прийнято. "За": ПР-188, НУНС-11, позафракційних-11, НП Литвина-20, група "Реформи заради майбутнього" -18.
Комуністи - 25 "Проти" як і А.Мартинюк
Про ринок землі (Перше читання 09.12.2011, дає можливість перетворити нашу країну на рай для латифундистів) "За"За: ПР-189, НУНС-5, позафракційних-13, НП Литвина-20, група "Реформи заради майбутнього" -18.
Комуністи- 26 "Проти"
Про державну програму приватизації (13.01.2012, новий потужний дерибан держмайна) "За"За: ПР-190, БЮТ-1, НУНС-3, позафракційних-10, НП Литвина-20, група "Реформи заради майбутнього" -20.
Комуністи- 26 "Проти"



А Ви собі не задавали питання, а як так вийшло, що взагалі дало можливим проштовхнути ці закони. Все дуже просто: СПОЧАТКУ КОМУНІСТИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ФРАКЦІЇ ВЕЛИКОГО КАПІТАЛУ (ПР) і утворили, пропрезиденську більшість в ВР . Саме завдяки голосам комуністів була створена фракція "яникаахметова". Потім ця фракція обросла тушками, а комуністи знову прикинулись партією голодранців.
Старший сержант запаса, потрібно дивитися в корінь проблеми, а не на її поверхню.
ПР - це відкритий ворог.
КПУ - це шахраї своїх довірливих виборців-пенсіонерів.

При Кучмі було те саме

Чи може ви сумніваєтесь, що перед голосування важливих питань немає готового "розклАду" яка фракція як прголосує. От тут, знаючи, що президенський закон гарантовано пройде і без комуністів, комуністи починають гамселити на всю країну, які вони борці за трудовий народ (та тихо посміюються над своїм лохоратом)
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:40, 24.09.2012
Негров у вас б"ют. У нас мир. Ага згадав , що обіцяв

Порівняльна таблиця щодо голосувань важливих законопроектів
Назва та реєстраційний номер законопроекту
(короткий зміст, суть) Голосування
Народного депутата України В. ТАРАНА Голосування Народного депутата України О. НАДОШІ
Проект Закону «Про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності) р.№10530

Зняття недоторканності з народних депутатів України, Президента України та суддів
ЗА не голосував

Включення до порядку денного проекту Закону про денонсацію Угоди між Урядом Союзу Радянських Соціалістичних Республік і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування доходів та майна (№8498)
Метою денонсації Угоди є ліквідація надання необґрунтованих податкових пільг, які спричиняють негативний вплив як на податкову систему, так і на економіку України в цілому. Денонсація Угоди призведе до скорочення обсягів вивезення капіталу з України через Кіпр. (Йдеться про ліквідацію найбільшої офшорної зони, в якій ховають гроші олігархи.)
ЗА не голосував

Закон України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи», (№7455)

(Законом було підвищено пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, страховий стаж, необхідний для нарахування пенсії жінкам з 20 до 30 років, а чоловікам з 25 до 36 років)
ПРОТИ ЗА

Закон України «Про Державний бюджет на 2012 рік», (р.№9000)

(яким передбачено, що у 2012 році норми і положення Закону України «Про соціальний захист дітей війни», Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" та низки інших соціальних законів в частині пільг і компенсацій застосовуються у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України виходячи з наявних фінансових ресурсів Державного бюджету України та бюджету Пенсійного фонду України на 2012 рік. Це призвело до різкого зниження соціальних гарантій громадян і розподілу коштів Урядом у ручному режимі)
ПРОТИ ЗА

Податковий кодекс (р.№7101-1)

(яким було практично знищено спрощену систему оподаткування суб’єктів малого підприємництва і прийняття якого викликало масові протести малих підприємців по всій території України)
ПРОТИ ЗА
Горожане
+ 14
Местный
ViewPoint,

а шо все ж таки оборзевшего визита касаемо, так вот - правильно в натуре пацаны чешут



Горожане
+ 14
Местный
опана!!!

Депутат Стасюк затримав хлопця, що розносив "листи щастя"
http://vestnik.in.ua/7056-deputat-stasyuk-zatrimav-hlopcya-scho-roznosiv-listi-schastya.html
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
killerbean
15:59, 26.10.2012
Видео забавное. Журналистка выглядит просто жалко. Вопросы, которые она задавала это просто угар: Урину "Чего вы ждете от выборов?", Пилипенка спросили, "Что вы можете сказать как доверенное лицо? ", адвоката спросили "Что вы можете сказать про эти выборы?".... Это так она подготовилась к передаче? Да такие вопросы любой пятикласник задаст. Где тут видна журналисткая работа?
И на что она рассчитывала ведя дискуссию таким образом?

Вот писатель пытался её защищать пару дней назад эту дамочку, вот вы мне скажите оно того стоит? Вы считаете её профессиональным журналистом? Я только что увидел испуганную тётку, которая каждой фразой говорит в эфире "не говорит ничего плохого про надошу, а то меня мой босс уволит, хнык-хнык".

А фразы типа "мы хотим чтобы общество в последние дни отдохнуло от предвыборной кампании" это вообще что???? Наоборот как раз последние дни определяют всю суть предвыборной кампании, и чем больше люди получат информации в эти дни, тем лучше.

P.S. Ну и послушав Урина - я аж понастольгировал немного, ощутил себя прям как на одной из его лекций в политехе
Gen
Забаненные
+ 10
Старожил
Состоятельные кандидаты во Львовской области хотели продемонстрировать избирателю свою оппозиционность и привлечь симпатии избирателей, используя против себя черный пиар.

Фото wordpress.com

Во Львовской области кандидаты в народные депутаты в ходе агитации перед парламентскими выборами массово использовали черный пиар сами против себя, заявил на пресс-конференции в пятницу представитель Гражданской сети «Опора» Андрей Дутчак.

«В текущей избирательной кампании такие случаи очень распространены, мы фиксировали их практически в каждом округе, тогда как во время предыдущей кампании такие случаи были одиночными», — сказал он.

Вот вам и засады с поймаными курьерами...........
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:04, 26.10.2012

Цитата:писатель (26.10.2012, 12:57) писал:
Одразу скажу - моя партія – не їхній Кременчук, який включає в себе їхні відремонтовані за сотні тисяч кабінети, розкішні меблі та службові іномарки, куплені за наші податки. Наш Кременчук – це не їхні мільйони гривень викинутих у салюти чи закопаних у дно озера «Гарячка», чи отримані премії за міфічний «внесок».

Словами Оксаны Цокур: "Ну я же Вас просила говорить только за своего кандидата".

писатель, чем Вы отличаетесь от них?


Є різниця і велика - завжди говорив тільки за таких , кому мільйон грн вкинутий у Гонг миру чи ще на зразок цього - не подобається. І не тільки за це. Там багато питань піднімав
Але кажуть мені наступне - не буде сьогодні дебатів на площі - відмінили. Але ще допишу підробиці- наш журналіст слідкує за подіями.
Відмінили бо мер каже - приїдуть з Західної України будуть безпорядки. Точно - три батальйони їде та одна дівізія

Вніс поправку - це комент мера журналістам, Але він також казав, що подали заяву в суд на заборону проведення через побоювання.
Як все насправді - відмінено чи ні , мають вирішити в суді . Тобто ще допишу як все насправді
Горожане
+ 14
Местный
22:37, 26.10.2012 №10
+ 1

lyha (26.10.2012, 21:19) писал:А что там по Визиту мы пропустили? Регионы сверху придавили мэра?



голубые с визиотм по полной показали кто в хате хозяин. а мэр с этого эфира навсегда превратился в простого завхоза
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация