Мажоритарний виборчий округ №2

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Anusik,
Від нашої політичної сили по округу № 2 балотується Дмитренко Алла Григорівна, головний спеціаліст Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
yur
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Советская 24 Ваш округ? Почему до сих пор нет новой детской площадки с плакатиком " При содействии кандидата Крыгиной А. " . Шутка.
Я живу на Вашем участке . Ваша программа таки да, но лично меня касается только косвенно и то в паре пунктов.Может добавите пару пунков поближе людям живущим в нашем дворе.
Горожане
+ 25
Старожил
Старший сержант запаса дуже гарно. Бажаю їй успіху. Якщо вона переможе і у нас будуть загальні теми для вирішення (а я бачу, що вони є), буду рада з нею співпрацювати.

yur я не намагаюся навішувати людям "лапшу" на тему "я буду депутатом і буде вам всім щастя".
Якщо у Вас є запитання та жалоби по роботі ЖКГ - вичерпно всі питання вирішуються через створення ОСББ.

Я реальна людина - я вирісла на вулиці Леніна, зараз живу на Перемоги. Мене пам'ятає весь керівний состав 20-ї та 4-ї школи, бо я була такою собі "неспокіною" активісткою.
Мої друзі,сусіди знають мене в лице. Мене завжди можно знайти і поспілкуватись - я не міфічна істота, якими були депутати минулого скликання.

І ще одне - задумайтесь, чому посадові особи, в яких уже є влада щось вирішувати - ідуть у депутати? Навіщо ідуть у депутати бізнесмени?
За кожну встановлену площадку дитячу вони потім відіб'ють гроші в десятикратному розмірі з наших кишень.
Женщина-тоже человек!
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
я желаю Анне победы!!!
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

Anusik писал:Введення в школах міста ПІКЛУВАЛЬНИХ РАД у складі батьків та представників громадських організацій, що дозволить здійснювати ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ за витрачанням бюджетних коштів та добровільних внесків батьків, за умовами учбового процесу і ставлення до учнів та вчителів



- А що заважає це здійснювати зараз? Батьківські ради та загальні збори (адміністрація, батьки, пед. колектив) де адміністрація надає (або робить вигляд, що надає звітність) існували і існують.
У чому новизна і сенс цього пункту?

Anusik писал:Обмеження реклами тютюну, алкоголю, насильництва, порнографії та різних форм бізнесу за рахунок розбещення людей


"Реклама насильства, порнографії та різних форм бізнесу за рахунок розбещення людей" - заборонена законодавчо, як Ви можете їх обмежувати, якщо вони взагалі незаконні?

Anusik писал:Збільшення туристичної привабливості Кременчука ... за рахунок суттєвого збільшення відвідування Кременчука іноземними туристами


Насильно заганяти будете? За чим їм сюди їхати (окрім тих, кому подивитися на малу батьківщину)? Місто ....не, ....не і занехаяне, значною мірою завдяки героям із ЄЦ. До Вас особисто ніяких питань, але "птенци гнезда Балоги (и не только)", які Вас висунули ...

Anusik писал:Обмеження продажу приватним фірмам та особам комунального майна та будинків, які належать територіальній громаді


А обмеження це як, цьому дамо, а цьому не дамо? Є слово "заборона" - якщо воно не вжито, значить усе буде як раніше і навіть краще.

п. 2, 3, 11 - супер, якщо Ви це зможете втілити у життя.

п. 10 - цікавий, але сумнівний (чому, пояснювати довго).

Anusik писал:Я не критикую діючу владу


, а що партійна етика ЄЦ це дозволяє? Хоча перед виборами різні дива трапляються.
Горожане
+ 13
Залетный
А якщо це 5ти поверхівка і ліфту немає?
А якщо в сім ї немає дітей шкільного віку навіщо ці ради? Пенсіонерам,наприклад.
Туристи нам навіщо? Що в нас є показати? Гонг, Європа та Ленін?
Волонтерсвто теж не цікавить пенсіонерів які ледь ледь живуть від пенсії до пенсії.
Програма орієнтована на молоді сім ї с дітьми. А якщо пенсіонери або діти виросли?


Добавлено спустя 46 секунд:

у центрі мені здається більше 5ти поверхівок де немає ліфтів. За роботу яких ліфтів будете піклуватися?
yur
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Цитата:yur я не намагаюся навішувати людям "лапшу" на тему "я буду депутатом і буде вам всім щастя".
Якщо у Вас є запитання та жалоби по роботі ЖКГ - вичерпно всі питання вирішуються через створення ОСББ.


Голос избирателя не услышан. ААААА хочу качельку аааааа .
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин

yur писал:Голос избирателя не услышан. ААААА хочу качельку аааааа


выбрать сначала нужно, потом уже просить заборчик -качельку

Добавлено спустя 5 минут 4 секунды:

Anusik писал:І ще одне - задумайтесь, чому посадові особи, в яких уже є влада щось вирішувати - ідуть у депутати? Навіщо ідуть у депутати бізнесмени?


За тем же, за чем идут туда обычные люди, цели одни и те же.
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин

Anusik писал:3. Віра в Бога. Дотримувати заповідей - це не норма? Я думала - це констатація факта! Виявляється, когось може роздратувати моя віра в Бога?

4. Сімейний стан. Так, я розлучена. Не пощастило. Довго намагалася врятувати сімю - не вийшло. Зараз перебуваю в громадянському шлюбі.



Извините, что вмешиваюсь, ни в коем случае не написал бы, не выдвигайся Вы в горсовет.
Как вообще это может стыковаться в одной голове? Развод, сам по себе не плюс. Но сожительство вне брака.... Ещё и попытка прикрыть это понятием "гражданский брак"... Если позволите, для искренне верующего человека брак может быть: венчанным или гражданским(зарегистрированным только в органах гос. власти). Всё остальное знаете как называется в терминах веры? Заметьте, Вам совсем не обязательно было писАть о "гражданском браке". Написали бы разведена - точка. Но Вы написАли, что говорит о вашем положительном отношении к этому явлению.
Мне нисколько не интересно обсуждать варианты сожительства людей, депутатов горсовета в том числе. Но если человек говорит о вере, о соблюдении Божьих заповедей, и тут же оправдывает разводы, мало того - сожительство ВНЕ ВСЯКОГО брака - это не стыкуется в принципе! Либо вы призываете быть Богобоязненным, либо наоборот - безбожником. Иначе возникают глубокие сомнения в Вашей искренности. И это до выборов. Что же будет после?
Забаненные
Почетный
старейшина

yur писал:Голос избирателя не услышан. ААААА хочу качельку аааааа .



Четкий показатель уровня избирателей. Дай качельку - буду счастлив.

Им предлагают решить проблему системно (и качельки, и ремонты, и все в купе одним махом) через создание ОСББ, но избиратель дальше собственного носа не видит. Орет: "качельку дайте".

Воистину, народ имеет то правительство на которое заслуживает.

Добавлено спустя 7 минут 52 секунды:

КиКи писал:Програма орієнтована на молоді сім ї с дітьми. А якщо пенсіонери або діти виросли?


Если честно, в данном случае я бы предложил пенсионерам подумать о более молодых поколениях. Мне кажется, что один депутат местного совета на своем уровне вряд ли даст то, что нужно каждому пенсионеру в его округе(достойная пенсия, лекарства и т.д.). Такие проблемы решаются не на местном уровне и не одним человеком. А вот дать то, что нужно молодым, решить местные проблемы, актуальные для молодых семей, (качельки там и прочая дребедень) как раз таки по силам.

Пенсионерам все равно под землю скоро, а детям и внукам еще жить. Подумали бы о них.
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация