Мажоритарний виборчий округ №18

0
Горожане
+ 3
Местный

писатель писал:Дивуюся Вам страх як - бо схожі дуже на нашу 14-річну дитину. Їй шо не скажеш - одразу вірить. Чи ви не знали, що все це тимчасово ? Ну так можна було здогадатися, бо качеля грошей коштує.


Удивляетесь? Продолжайте дальше! А вот качели снова появились! Спасибо депутату, который не оставил ее до следующих выборов!
Горожане
0
Проездом
Цікаво було прочитати в сьогоднішньому номері Кременчуцького Телеграфу думки адвоката Ульянова щодо останніх виборів. Була процитована тема блога "Мерзота запустіння".

Цікаво, тому що за моїми спостереженнями, в колонці "Настроение блогера", яка час від часу з`являється замість колонки "Настроение редактора", друкують не словоблудіє, а пікові матеріали. Вас помітила преса, адвокате! А це означає, що Ваші думки можуть бути почути багатьма. І в цьому мабуть є сенс! Не зупиняйтесь...
Невозможное - возможно
Горожане
+ 101
Почетный
старейшина
[quote=адвокат Ульянов]Пустота.[/quote]
Сподіваюсь це тимчасово, (стосовно - депутатства, та сподівань змінити щось на краще).
Найважливіше, те що є люди які бажають. Бути більш активним впродовж часу до наступних виборів. Щоб потім були не нові обличчя.
До речі я писав вище про мера міста Калуш, який за 2-3 роки зробив нові дороги с (светоотражателями – по руски), нові вікна в усі під’їзди житлових будинків, частину дахів, в школах та дитячих садках усі вікна та дахи, у поліклініці багато нового обладнання... Це те що я побачив та почув. За мера проголосувало 97% виборців.
.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
[quote=адвокат Ульянов]Але нас схожих дуже і дуже мало.[/quote]
Є з цього приводу, на мій погляд, дуже непогана думка: об'єднатися усім небайдужим людям заради майбутнєго міста.[quote=адвокат Ульянов]Настрій у кожного з них дуже схожий на мій: Пустота.[/quote] Так, я також маю схоже відчуття. А ще згадується "И скучно и грустно, и некому руку подать"(с)
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Белокурая Жози (01.11.2010, 10:43) писал:Ненародженный???!!! ...тихо ушла в аут...Вот это апофигей волеизъявления народа!!! Это их Бог покарал за то, что не читают кременчуг.юэй..адвокат Ульянов, искренне огорчена таки исходом. Потому как уверена, что победи Вы в выборах, то смогли бы принести больше ощутимой пользы для своих избирателей.

Интересно было бы реанимировать данную тему: три года назад сразу несколько форумчан баллотировались на местных выборах. Адвокат Ульянов - по округу № 18, я по №4, Юлия Былына - по № 19, Anusik (Анна Крыгина) по № 2. Все проиграли выборы. Адвокат Ульянов - А.Березянскому, я - О.Максаку, кому проиграли уважаемые Юлия и Анна - думаю сможет подсказать писатель.. Интересно узнать: как зарекомендовали себя кандидаты-победители в горсовете, исполняют ли предвыборные обещания. Хотелось бы узнать информацию как от писателя и журналистов, так и от избирателей, которые проживают на этих участках. И не только на этих. Три года - срок большой, как-никак.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та немає тут питань - он качеля появилася пишуть на окрузі. Ну і слава Богу, бо решта - як то відсутність медичної бюджетної діагностики то таке. Не створюються нові робочці місця - та і Бог з ними. Скорочують школи - то і ладно. Наступний рік будуть скорочувати музичні школи - теж Бог з ним.
Нікому не цікава тема якісної питної води, але потрібен парк "Кагамлицький" куди ми вкинемо 31 млн. грн, то і ладно.
Пишу про оце

Цитата: Удивляетесь? Продолжайте дальше! А вот качели снова появились! Спасибо депутату, который не оставил ее до следующих выборов!


Будете з качелями - які питання.
Але з Новим роком Вас - дасть Бог зміни будуть. Спочатку ми змінимося і зрозуміємо, що є головним. Отак все і піде

Які обещания - ви б не сміялися - бо депутати приймають БЮДЖЕТ. Оце головне - обіцянки ж - річ вторична
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (31.12.2013, 12:58) писал:Та немає тут питань - он качеля появилася пишуть на окрузі.

Хотілося б поспілкуватися в цій темі без іронії: хто вони, народні обранці, як працюють в округах, чи виконують обіцянки? Незабаром будуть вибори і вони знову прийдуть до нас..
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:06, 03.01.2014
Вони працюють. Які тут питання. Працюють всі - хіба не видно ?

У кожного такий бізнес - шо мама не горюй
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация