У Кременчуці викрито брутальний наклеп проти керівництва міської "Свободи"

0
Горожане
-1
Проездом
23 вересня 2010 року у ЗМІ потрапила інформація про спробу обшуку співробітниками правоохоронних органів помешкання колишнього члена Кременчуцької міської організації ВО "Свобода" Олени Корецької. Олена звинуватила у події керівника міської "Свободи".

Згідно повідомлення у ЗМІ, представники правоохоронних органів намагались вчинити обшук в помешканні громадянки Корецької на підставі анонімного телефонного дзвінка. Невідомі повідомили правоохоронців про зберігання у цьому помешканні вибухівки.

Підозрювана Корецька заявила, що обшук відбувся за вказівкою керівництва Кременчуцької міської організації ВО "Свобода" (!). У самій організації ці заяви вважають брудним наклепом, який ініціювали політичні опоненти руками колишніх рядових співробітників виборчого штабу "Свободи".

"Взимку під час президентських виборів Олена пристала до нашого виборчого штабу в Кременчуці. Ми є відкритою організацією і радо приймаємо будь-яку допомогу, якщо людина щиро розділяє наші погляди і прагне вчинками це довести.

Проте невдовзі Олена стала закликати до речей, що суперечать програмним засадам партії. Дівчина почала відверто ставити під сумнів роботу цілої команди однодумців. Звісно, за грубе порушення дисциплінарного статуту партії ми колективним рішенням виключили її зі своїх лав.

Сумнівів немає: Олена Корецька є маріонеткою в руках наших політичних опонентів, які ніяк не можуть змиритись зі зростанням рейтингів "Свободи" в Кременчуці. На жаль, ця виборча компанія відзначається недобросовісною боротьбою з боку інших учасників перегонів. Але їхні наклепи не здатні зупинити поступ "Свободи" та вплинути на результат", - зазначив голова Кременчуцької міської організації ВО "Свобода" Григорій Кобець.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
"Свобода" как всегда с вечно "кричащими" заголовками - "брутальный наклеп" на брутальных хлопцив. Раскрыли очередной всемирный заговор против себя.

Вторую Вашу тему с рекламой партии с "растущими рейтингами" удалил. За повторное размещение политической рекламы, символики и пр. сразу будет бан.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
-1
Проездом

Цитата:"Свобода" как всегда с вечно "кричащими" заголовками - "брутальный наклеп" на брутальных хлопцив. Раскрыли очередной всемирный заговор против себя.


без кричащих заголовков, к сожалению, сейчас мало кто интересуется новостями. кстати ваш комент тоже в определенной мере полит реклама, вернее антиреклама с сарказмом.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ага - зрозумів - а я думаю, що це молоді люди повз мене вночі каністри під будинками тягають. А потом все горить А воно он бач шо виходить? Тепер ясно і хто у нас автомобілі палить, і хто опори у Крюківського мосту вночі підпилює
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

cvoboda писал:вернее антиреклама


Это спорно, даже таким образом я поддержал Вашу тему, которая может просто утонуть в разделе без единого ответа. Хотя обсуждать здесь нечего.

Я правда (действительно; на самом деле) не видел ни одного заголовка от "Свободы", в котором бы что-то не раскрыли, не нашли очередного врага народа и т.п. А ещё чаще "а Баба Яга против..." неважно чего, просто против.

До недавних пор такие статьи мне частенько присылала областная "Свобода".

Не нравится мне такой подход, и вообще я против националистов в той форме, в которой преподносите это вы ("Свобода"). Про своё отношение к вашему Тягнибоку - сказать, что я его ненавижу, - это ничего не сказать.

Вобщем... загнал бы я вас ("Свободу") за Можайск.

Мысли вслух, не более. Отвечать не обязательно.

Добавлено спустя 1 минуту 52 секунды:

Ах да, забыл... я гражданин Российской Федерации.
Может на меня так "красный" паспорт влияет?!
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
-1
Проездом
как раз в вашей России уже давно никто, не против чего не протестует, а если уж отважится - делают из него дурака. знакомые методы совка.

Цитата:Вобщем... загнал бы я вас ("Свободу") за Можайск.


...или так
Горожане
+ 180
Великий Гуру

cvoboda писал:Олена Корецька є маріонеткою в руках наших політичних опонентів, які ніяк не можуть змиритись зі зростанням рейтингів "Свободи" в Кременчуці.


Ребята, Вы что с Луны свалились? Когда это в интернациональном Кременчуге рос рейтинг ультраправой националистической партии? Ваши 0,5 % у вас никто не отнимет, не переживайте.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Хлопці - послухайте пенсіонера старого. От чесно, кроки місцевої Свободи мені цікаві - у випадку, якщо ви організовуєте пікетування Комсомольського гірничо-збагачувального комбінату... Тут не питання. Але якщо ви у своїй організації не можете собі ладу дати, то заради Бога. Це - чесно не дуже цікаве. Бо далі - ви ж у депутати йти будете, а в своєму офісі лад навести не можете. Не хорошо

Добавлено спустя 1 минуту 53 секунды:

Цитата:Ребята, Вы что с Луны свалились? Когда это в интернациональном Кременчуге рос рейтинг ультраправой националистической партии?


Ультраправі зустріли ультралівих. Як там кажуть - електрон з позітроном зустрілися ?
Горожане
-1
Проездом

Цитата:Когда это в интернациональном Кременчуге рос рейтинг...


наш интернационализм перерос в по...зм. всем уже наплевать на национальную принадлежность. как наплевать на выборы и вообще всю политическую борьбу. в последнее время наши управлялы многое сделали для стирания национальных признаков.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Тоді ясно - "бабло" перемагає все. Так в такому випадку, якщо сказати і особливо немає чого , то варто починати фарбувати лавочки, косити траву, ставити майданчики дитячі, білити під"їзди, ремонтувати зупинки... Після виборів 31 числа, якщо програєте, все це зможете забрати назад. Через 5 років воно ще пригодиться
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация