Звернення до мешканців міста Кременчука

0
Горожане
0
Колектив ПДМН
16:26, 14.08.2015
Шановні мешканці міста Кременчука!
Шановні колеги по нафтовій галузі!


До вас звертається колектив філіалу «Придніпровські магістральні нафтопроводи» ПАТ «Укртранснафта», апарат управління якого розташований на вулиці Перемоги 32/5, в останній час цілодобово оточений чоловіками у чорно-помаранчевому одязі. До вас звертається колектив підприємства, яке, в свої кращі часи, надавало допомогу багатьом мешканцям та установам міста.
Тепер ми самі потребуємо допомоги.
Нажаль, проти нас ведеться брудна, але професійно підготована кампанія. Ситуацію навмисно склали таким чином, щоб ми виглядали як осередок зла, непотребу та непрофесіоналізму. Ми, мов, бажаємо зупинити Кременчуцький НПЗ, ми хочемо залишити без роботи 5 тисяч людей, ми хочемо підвищити ціни на бензин до 35 гривень за літр, - в очах суспільства ми майже злочинці! В результаті нам залишають лише одне – виправдовуватися, виправдовуватися та виправдовуватися.
Але є одне питання.
Чому десятки років наше підприємство працювало пліч о пліч с Кременчуцьким нафтопереробним заводом без конфліктів і тільки в останній час виникла ця конфронтація?
Що змінилось?
А насправді все просто. Замість менеджменту, що працював в інтересах відомої фінансової групи, прийшов менеджмент, що працює в інтересах держави. Замість менеджменту, який викачав всю технологічну нафту з нафтопроводу у приватні, підконтрольні тій же групі резервуари, прийшов менеджмент, який хоче повернути технологічну нафту підприємству. Замість менеджменту, за допомогою якого в Україні залишився лише один працюючий НПЗ, прийшов менеджмент, який хоче розвивати нафтопереробну та нафтотранспортну галузь в державі.
Ми не хочемо зупинки останнього НПЗ в Україні. Кому тоді ми будемо качати нафту?
Ми не хочемо зупинки нашого нафтопроводу. Ми вклали в нього зусилля, час та працю кількох поколінь нафтовиків.
Ми не хочемо повернення старих часів.
Державне підприємство має працювати на Державу!
Ми хочемо одного – працювати з вами разом на благо України, на благо кожного з нас, як це було на протязі багатьох років.
До Вас у нас є лише одне прохання. Сприймайте інформацію критично. Не дайте себе ввести у оману – ми з вами не вороги і не бажаємо зла ані вам, ані собі.
З повагою та сподіваннями на краще,
Колектив філії «Придніпровські магістральні нафтопроводи» ПАТ «Укртранснафта»


Апарат управління філії ПДМН ПАТ "Укртранснафта" в облозі




Деталі ремонту нафтопроводу "Глинсько-Розбишівська-Кременчук"



В Кременчуге «титушки» «Привата» досматривают автомобили СБУ (фото)


Пан Хоменко и все-все-все

Горожане
+ 329
Великий Гуру
Колектив ПДМН, к сожалению, мы наблюдаем войну финансовых кланов и ваше предприятие пока уступает в информационной войне. Скажите, когда была выкачана технологическая нефть из нефтепровода- подавились ли иски? Если да, то на какой стадии производство, заведено ли дело вообще, есть ли давление на правосудие, в чем выражено- можете ли называть имена? Что делает государство для соблюдения интересов, не чувствуете ли вы что страну продают по запчастям и что именно в этом и есть политика захватчиков власти, её кураторов?
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация