Авторська фотовивставка "Обличчя світу"

0
Забаненные
-1
Проездом
Tesla
09:42, 21.10.2011
"ОБЛИЧЧЯ СВІТУ"




З 24 по 27 жовтня (включно) всім охочим БЕЗКОШТОВНО відкриє свої двері фотовиставка авторських робіт відомого навколосвітнього мотомандрівника, українського журналіста і нашого з вами земляка - Кришень Валерія.
Здійснивши навколосвітню мандрівку у 2011 року (під час якої Валерій проїхав більше 63 000 км і подолавши територію 28 країн світу) наразі Валерій радий представити широкому загалу глядачів доробку своїх фоторобіт, які мотомандрівник фіксував під час своєї мандрівки світом. На фото (доречі загальна кількість яких складає більше 60) за глядачами незворушним поглядом спостерігатимуть обличча людей з котрими Валерій спілкуваувся під час мандрівки (звідси і назва фотовиставки "Обличчя світу"). Це обличчя людей різних віросповідань і різного кольору шкіри, але однаково щирих у своїх почуттях і емоціях до людей з інших країн.
Під час відвідин фотовиставки у відвідувачів буде можливість поспілкуватися з мотомандрівником, отримати відповіді на питання які цікавлять саме Вас, а також приємно провести час у затишній і приємній атмосфері!

Наступник кроком мотомандрівника буде презентація своєї книжки, яка розповідатиме про навколосвітню подорож 2010-2011 років і в якій Кришень Валерій повідає читачам про світ і людей з котрими зустрічався, розповість про звички та традиції інших народів, надасть рекомендації по виживанню у тропічних країнах та ще багато іншої, але від того не менш цікавої інформації. Доречі Кременчуг входить у перелік міст України в яких буде презентовано книгу мотомандрівника. Загалом автор планує презентувати книжку чотирма мовами: українською, россійською, англійською і іспанською (якими володіє автор) і презентувати її у країнах Європи, північної та південної Америки.

Фотовиставка "Обличчя світу" проходить у фоє першого поверху першого корпусу Кременчуцького Національного Університету імені Михайла Остроградського з 12 до 18 годин з 24 по 27 жовтня (включно) 2011 року.


Приходьте і ви не пожалкуєте. Ніхто не залишиться без уваги!!!!


ЗІ: Тим хто сумнівається що "позитиву" цієї людини вистачить на всіх пропоную переглянути коротеньку телепередачу "Доброго ранку країно!" першого національного телебачення.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте