Професійні досягнення

0
Горожане
+ 370
Командировочный
Пропоную юристам ділитись в цій своїми професійними досягненнями на тернистій ниві утвердження в нашій багатостраждальній країні способу життя за правом, а не за поняттями та силою.

Почну з себе та приємної сьогоднішньої новини:
ухвалою апеляційного суду Кіровоградської області сьогодні було залишено в силі виправдувальний вирок начальнику однієї з податкових інспекцій у Кіровоградській області і виправдувальний вирок набув законної сили. Обвинувальний висновок по справі підписував 1 заступник прокурора області, де вона і перебувала на неусипному контролі. Прокурор просив 7 років позбавлення волі з арештом в залі суду. Підсудний ( вже колишній) 1.5 року був відсторонений від посади та знаходився на підписці про невиїзд. Просто горить тепер бажанням покарати всіх, хто був причетний до цієї замовної кримінальної справи, і я його розумію. Треба було бачити шалені очі людини, яка вийшла з такої передряги після оголошення змісту ухвали апеляційного суду!

За останні півроку в моїй практиці, яка нараховує не багато кримінальних справ ( спеціалізуюсь на податковому, адміністративному та господарському праві) це вже другий виправдувальний вирок, залишений в силі апеляційним судом ( перший - випрадувальний вирок в Лозівському районному суді Харківської області у справі про ДТП).

Складається враження, що в нашій правовій системі щось зі скрипом, але починає змінюватись з чим можу всіх нас тільки привітати
Мф.6.33
Горожане
+ 266
Великий Гуру
Все сообщения, не касающиеся этой темы перенесла во вновь созданную тему! Здесь пишем только о достижениях!!!!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Забаненные
0
Почетный
старейшина
oleg14
08:33, 13.08.2015
адвокат Ульянов,
Вы конечно профессионал своего дела, но

Студент видать хотел проплатить сразу всю сессию ;-), но что-то не сложилось, не буду скрывать когда я учился пара вот таких "мертвых душ" проходила по всем журналам от конца и до конца вуза, видел одну такую студентку только когда она приехала перед дипломом. Как они умудрялись ответ на этот вопрос который каждый догадается прочитав то что вы привели.

Видать такие же "студенты" таким же образом "отучившиеся" и не смогли довести дело до логического конца.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте