Массовая вакцинация

0
Забаненные
0
Почетный
старейшина
Loriel
В общем-то ноги растут отсюда, там и написано что все добровольно:
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/p...rt_id=115935191
Но медкнижку, если вдруг она нужна, нужна она не всем, а тем кто работает в торговле и с людьми, без прививок не дадут в любом случае, так что для некоторых добровольно, для некоторых добровольно-принудительно.
Горожане
+ 16
Гражданин
[13.05.2008 17:10]
В Донецкой области после прививки от кори умер старшеклассник


Управление здравоохранения Донецкой области запретило проведение иммунизации против кори и краснухи до выяснения причин смерти 11-классника из Краматорска.

Об этом сообщил корреспонденту УНИАН по телефону начальник облуправления Александр АНИЩЕНКО.

По его словам, вчера у старшеклассника из Краматорска через три часа после прививки поднялась высокая температура, около 19-ти часов он был госпитализирован в больницу. Затем около часа ночи состояние подростка резко ухудшилось, в связи с чем он был переведен в реанимационное отделение. Медики предпринимали все для стабилизации состояния больного, однако его жизнь спасти не удалось, констатировал А.АНИЩЕНКО.

Начальник облздрава сказал, что сегодня была создана специальная областная комиссия, которая выехала в Краматорск. Кроме того, А.АНИЩЕНКО отметил, что о случившимся оповещено Министерство здравоохранения Украины, и его представители завтра приедут в Донецкую область.

По его словам, пока нельзя говорить о том, что послужило причиной смерти мальчика, и только комиссия сможет выяснить, отчего он умер. "Связано это или не связано с тем, что старшеклассник умер после прививки, пока нельзя утверждать, поэтому управление распорядилось пока остановить иммунизацию против кори и краснухи до выяснения причин смерти ребенка", - сказал А.АНИЩЕНКО.
постоянный адрес статьи:
http://health.unian.net/rus/detail/190042
Горожане
+ 266
Великий Гуру
Смерть 17-річного підлітка в Краматорську Донецької області після щеплення не пов’язана з якістю вакцини.

Такими є попередні дані комісії Міністерства охорони здоров’я, яка розслідує цей випадок смерті учня, повідомили УНІАН у прес-службі МОЗ.

(УНІАН: 12 травня у старшокласника із Краматорська через три години після щеплення піднялася висока температура, близько 19 години його було госпіталізовано до лікарні. Станом на 03.00 13-го травня дитина померла в реанімації).

За даними прес-служби, вакцинацію проводила досвідчена бригада. Холодовий ланцюг (відповідне зберігання і транспортування вакцини) та технологія введення не були порушені. Всі підлітки, які отримали щеплення цієї ж серії з того ж флакону, почувають себе нормально, стверджують в МОЗ.

Також МОЗ України спростовує інформацію окремих ЗМІ, що дитина була вакцинована індійською вакциною фармацевтичної компанії Indian Immunological Ltd. Зазначена вакцина не сертифікована ВООЗ, не зареєстрована та не використовується на території України. Дитина була щеплена вакциною компанії Serum Institute, наголошують в міністерстві.

За більш ніж 10-річну історію цієї вакцини (використано більше 34 мільйонів доз) не було жодного подібного випадку. Вакцина проти кору та краснухи компанії Serum Institute, п’ятого за обсягами виробництва виробника вакцин в світі, сертифікована ВООЗ. Вакцини цього виробника успішно застосовуються в більш ніж 140 країнах світу, включно зі США та країнами Європи. В Україні вакцина Serum Institute проти краснухи застосовується для планової імунізації з 2002 року, підкреслюється у повідомленні МОЗ.

Між тим Міністерство охорони здоров’я України, згідно зі сталою практикою, призупинило використання вакцини цієї серії в Україні до отримання результатів експертизи.

Результати експертизи будуть оприлюднені терміново по закінченню розслідування.

Також МОЗ України закликає вітчизняні ЗМІ та громадськість не спекулювати інформацією, пов’язаною з цим трагічним випадком, та дочекатись офіційних результатів розслідування.

16 травня 2008 року МОЗ України проведе розширену прес-конференцію, де поінформує громадськість про результати розслідування та перебіг вакцинальної кампанії в Україні.

За попередніми даними МОЗ, на сьогодні в Україні вакциновано близько 60 тисяч осіб. Ніяких поствакцинальних реакцій та ускладнень не виявлено.

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-250965.html

А что они могут сказать? Правду? Да, никогда этого не было и в ближайшее время не будет!!!
Прививки в школах делают всем подряд. не вникая в то. что ребёнок может иметь хранические заболевания, что уже есть табу на всевозможные прививки. нельзя делать прививки даже при малейшем недомагании и даже, если у вас что- где-то зачесалось. Никто не имеет права заставить Вас делать прививки!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 2
Местный
Документальный фильм о вакцинах.
http://infostore.org/info/5102390
Горожане
+ 16
Гражданин
Уже и на Полтавщине школьники попадают в больницы после прививок
proUA / 16.05.2008 09:08

Старшеклассник 15 мая был доставлен в реанимационное отделение Кременчугской детской больницы после вакцинации от кори и краснухи, сделанной в тот же день в общеобразовательной средней школе №8 Кременчуга (Полтавская область).

Об этом сообщила заместитель главного врача по лечебной части Кременчугской детской больницы Валентина Бондарь, передают «Українські Новини».

По ее словам, у подростка наблюдается покраснение на месте прививки, высокая температура и головная боль.

Сейчас пострадавший находится в отделении интенсивной терапии, угрозы жизни нет.

15 мая мэр Кременчуга Николай Глухов заявил о прекращении вакцинации до выявления причин смерти 17-летнего юноши в Краматорске Донецкой области.

Как сообщалось, 13 мая в Краматорске скончался ученик 11 класса, который за день до смерти был привит от кори и краснухи.

15 мая 18 детей были госпитализированы из-за ухудшения самочувствия от кори и краснухи (вакцина ZA 26-X) в Краматорске.

Прокуратура Краматорска в связи с госпитализацией детей возбудила уголовное дело.

http://ru.proua.com/news/2008/05/16/090815.html
Горожане
0
Почетный
гражданин
Уважаемый Junior я смотрел уже этот фильм, благодарю Вас что выставили его для всеобщего обозрения, и у меня возникала такая мысль. Но хорошенько подумав я не стал этого делать, потому как Вас могут принять за ненормального человека если вы будете отридцать необходимость и полезность прививок, ведь все и всегда делали прививки! Власть сказала надо, народ сказал есть! По такому принципу и делались сеи прививочные деяния! Да и не много народу, уважаемый, кто захочет "проснуться, открыть глаза, включить мозги " и понять как наше любимое государство(Читай чиновники) обходяться с простым уже больным и бедным украинским народом, который в свою очередь чертовски легко управляем и туп!
Если после просмотра этого фильма у человека изменилось мнение о прививках и он "прозрел" то не все еще потеряно!
Горожане
+ 266
Великий Гуру
20.05.2008 12:39]
Партія регіонів вимагає голову Князевича
Партія регіонів ініціюватиме створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для з’ясування законності дій міністра охорони здоров’я Василя КНЯЗЕВИЧА при проведенні національної кампанії масової імунізації проти кору та краснухи і причин смерті школяра із Краматорська Антона Тищенка та ускладнень здоров’я інших осіб після вакцинації.
Про це йдеться у заяві партії, текст якої є в розпорядженні УНІАН.
19 травня проект постанови Верховної Ради, підготовлений народним депутатом від Партії регіонів Тетяною БАХТЄЄВОЮ та іншими депутатами, уже надійшов до парламенту, йдеться у заяві.
Партія регіонів вимагатиме проведення експертних випробувань якості застосованих вакцин із залученням міжнародних експертів з метою отримання об`єктивних результатів експертизи.
“Водночас ми розуміємо, що імунопрофілактика інфекційних захворювань шляхом щеплень є одним з найефективніших способів боротьби з хворобами. Враховуючи, що внаслідок трагедії рівень довіри громадян до безпечності таких щеплень впав дуже низько, Партія регіонів наполягає на публічності всіх дій Міністерства охорони здоров‘я в цьому питанні,” наголошується в заяві.
У заяві йдеться, що трагедія, що сталася у Краматорську, де внаслідок вакцинації загинула дитина, а ще десятки перебувають у лікарні у тяжкому стані, вимагає жорстких дій щодо відповідальних посадових осіб. Партія регіонів вважає, що Міністерство охорони здоров‘я несе повну відповідальність за смерть неповнолітнього хлопця та ускладнення здоров’я інших дітей після вакцинації.
У Партії регіонів переконані, що суспільство має почути відповідь на питання, чому і на якій підставі міністр ухвалив рішення щодо вакцинації незареєстрованою в Україні вакциною, грубо порушивши норми статті 13 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», відповідно до якої для профілактичних щеплень використовуються медичні імунобіологічні препарати вітчизняного і закордонного виробництва, зареєстровані в Україні у встановленому законодавством порядку. Також у заяві йдеться, що незважаючи на те, що офіційний початок вакцинації – 26 травня 2008 року, міністр дав вказівку почати вакцинацію раніше, при цьому вакциною з високою реактогенністю, з важкими побічними ефектами без належного медичного супроводу. Більш того, навіть коли вже надійшла інформація про факти побічної дії вакцини й стався випадок зі смертельним результатом після вакцинації, міністр протягом тижня не ухвалював рішення про повне призупинення вакцинації проти кору й використання всіх серій цієї вакцини, заявляють у Партії регіонів.
Як повідомляв УНІАН, 13 травня старшокласник із Краматорська після щеплення, зробленого напередодні, помер у реанімації.
За даними Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, станом на 7.00 вівторка у лікувальних закладах Донецької області через погіршення самопочуття у зв`язку з проведенням, з 5 травня, щеплень проти кору та краснухи (вакцина ZA 26-X) перебувають 89 осіб, з них 81 дитина.
У Херсонській області четверо осіб звернулися за медичною допомогою після вакцинації від кору та краснухи.
19 травня МОЗ припинило кампанію масової імунізації молоді проти кору і краснухи.
постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-251980.html
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте