[NEWS] В Кременчуге напишут письма в защиту Pussy Riot

0
Горожане
0
Проездом
Горожане
+ 74
Великий Гуру
У наших церквах я б теж барабан би притяг і стукав у нього тиждень поспіль . Але ось коментарі в новині прочитав і ось скажу наступне.
Хіба ті віруючі кращі за тих дівчат? Чи не було сказано - ось в кого гріха немає, нехай кине камінь першим. І порозходилися всі мовчки і ніхто каменя не кинув... То чого всіх нас клинить ? Нам хочеться крові ? Чи вбили кого ті дівчата, чи правозахисник в Азейбарджані кого пограбував? Люди - мудрішими будемо, бо в кожного діти є.
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Newsmaker
13:28, 23.06.2016
писатель (08.12.2012, 16:19) писал:Чи не було сказано - ось в кого гріха немає, нехай кине камінь першим. І порозходилися всі мовчки і ніхто каменя не кинув...

Вы, простите, если уж тянете на голову, то что никак не лезет, то хоть слегка маскируйте подтасовку.
В приведенной Вами библейской истории блудницу собирались насмерть забить камнями, но самое главное - Христос спас ей жизнь со словами: "Иди и больше не греши".
Кокое отношение сия библейская история имеет к этим "бешенным вагинам", которым дали срок за хулиганку? Где здесь кровь тех "певиц"?

Какое отношение их и понынешняя уверенность в правильности содеянного имеет к "иди и больше не греши"?
писатель (08.12.2012, 16:19) писал:Люди - мудрішими будемо, бо в кожного діти є.

Вот с этим соглашусь, только вывод из этих слов ровно наоборот: Если не хотите, чтоб ваши дети считали нормой поведение взбунтовавшихся вагин - не проглатывайте молча попытку их оправдания. Жалуйтесь на участие чиновников от образования и контроля над семьями, если они поддерживают оправдание такого поведения в музее:

П.С. У каждого свои представления о мудрости:
Цитата:У наших церквах я б теж барабан би притяг і стукав у нього тиждень поспіль

Цитата:Люди - мудрішими будемо
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:06, 08.12.2012

Цитата:В приведенной Вами библейской истории блудницу собирались насмерть забить камнями, но самое главное - Христос спас ей жизнь со словами: "Иди и больше не греши".


Все имеет отношение - те що вчора було , так само і завтра буде. Але
Чи не сказано було перед цим: "Нехай першим кине камінь , хто без гріха" ? Чи не кинув камінь ніхто ? Чи не сказано "не суди та судимим не будеш". Чи сказано де - "не захисти" ? Інше питання - що не знайшлося сьогодні того, хто б сказав - "не грішить, бо не можна цього робити". Бо самі грішать вдесятеро більше. А тих хто кричить - "розпни" аж забагато дуже.
Чи ви думаєте, що нинішні молодь дурна і тупа - але так і Сократ ще 2000 років тому говорив. Але ми бачимо що це не так.
Знову кажу - чого крові ближнього прагнете ? Для чого вона вам ? Щоб сказати дитині своїй - "ось бачиш, що сталося ? І з тобою таке буде, як ти таке зробиш." А не простіше сказати - не гріши?

Мудріші будемо знову кажу - тому барабан в церкву і не тягну. І не стукаю там тиждень поспіль
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Ну вот как ещё прокомментировать человека, притягивающего за уши историю про блудницу (которая больше подошла бы к скандалу в зоомузее, когда тех молодых женщин никто камнями вообще не забрасывал), но наглухо забывший историю с изганием бичами из храма тех, кто занимался там негожими для святого места делами.


Ещё раз спрашиваю: ГДЕ КРОВЬ? В воображении защитника нераскаявшихся святотатцев?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:40, 08.12.2012
Святотатці друже - це коли на руці у Кирила вашого часи за сорок штук євро. Або джип такий що мало хто бачив у Миколая вашого. Святотацтво - це коли гординя вас б"є і ви починаєте кричати розпни, замість того щоб сказати - не гріши.
Ніхто за вуха нічого не тягне і притча ця сюди підходить найкраще - бо бачать скалку в очі чужому, а дровиняки в своєму не помічають

За торгівлю в храмі я помню, але це якраз до годинника на руках Кирила і стосується в першу чергу. Годинник - образно кажу, бо щас почнеться

А прикладом цим , що ви показали - що церква жорстока до тих, хто помиляється свідомо чи несвідомо. І що прощення в цьому випадку не діє, бо написано одне, а робимо інше. Ну так це і так всі знають.
у церкви свої методи для такого є - відлучення для цього існує, а не грати. Наскільки мені здається - церква відділена від держави. І дівчата ті нікого не били, і нічого не крали.

І ще напишу - коли про кров запитуєте. Тюряги мало, крові ще потрібно щоб була ?
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин

писатель (08.12.2012, 21:31) писал:і ви починаєте кричати розпни


Пожалуйста, теперь приведите цитату, либо признайтесь в ..... сочинительстве.
На Ваше многократное предложение поосуждать церковных служителей, Бог даст - не поведусь, не старайтесь.
И ещё раз спрашиваю: ГДЕ КРОВЬ Вы увидели?
Вы вопрос прочитать можете? Или как в том анекдоте - "чукча не читатель - чукча ...."
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:27, 09.12.2012

Цитата:Святотатці друже - це коли на руці у Кирила вашого часи за сорок штук євро. Або джип такий що мало хто бачив у Миколая вашого.


Ще додам - не лізу я в церковні справи. Хай хоч грошима обоп"ються і об"їдяться. У них своя відповідальність перед Богом. З них втричі більше спитають

Цитата:І ще напишу - коли про кров запитуєте. Тюряги мало, крові ще потрібно щоб була ?


Цього недостатньо ? Чи потрібно в цій гілці попереджувати - шановний, пишу образно ?

Новости без цензуры.
Правозащитная организация Amnesty International признала трех участниц коллектива Pussy Riot узниками совести. ООН - Уголовное преследование участниц панк-группы Pussy Riot не соответствует тяжести их деяния. Группа создана в защиту девочек из группы Pussy Riot . Им грозит до 7 лет тюрьмы за молебен "БОГОРОДИЦА ПРОГОНИ ПУТИНА" в храме ХРИСТА СПАСИТЕЛЯ ! В настоящее время девушек посадили в тюрьму, несмотря на наличие у них малолетних детей. Группа не поддерживает экстремизм и разжигание ненависти и вражды по любому признаку !

Ось ключова фраза

Цитата: Уголовное преследование участниц панк-группы Pussy Riot не соответствует тяжести их деяния.


Така моя думка і не лише моя

Цитата:которая больше подошла бы к скандалу в зоомузее


Це кременчуцький зоомузей чи полтавський, донецький чи дніпропетровський? Нехай самі розбираються з цим музеєм і собі самі розповідають -что такое хорошо и что такое плохо.

Цитата:
На пресс-конференции в Пензе лидер ДДТ Юрий Шевчук снова высказал свою гражданскую позицию. В том числе прошелся и по делу "Pussy Riot".


"Приговор девушкам - это какое-то средневековье. Я христианин, но нельзя ставить православие впереди христианства. А люди, которые когда-то сожгли свои партбилеты, теперь пытаются сделать из церкви свою политическую партию. Христианство — это любовь и прощение. "Pussy Riot" надо было простить. Почему в этой системе для своих законов не существует, а для оппонентов закон существует в кубе?! Идет прессинг, такими репрессиями пытаются успокоить буйных. Но это плохой путь".

Підтримую в цьому і Шевчука і Макаревича і не лише їх. І Пола Макартні теж в цьому підтримую.
Називається невідповідність покарання скоєному.

Цитата:нельзя ставить православие впереди христианства.

Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
1. Уголовное преследование ни какого отношения к крови не имеет. УК даже штраф в виде наказания предусматривает.
2. 26 февраля 2012 года стало известно о возбуждении против участниц Pussy Riot, выступавших в Храме Христа Спасителя, уголовного дела по статье "хулиганство"
Их судили по хулиганке. При чём здесь экстремизм и разжигание ненависти?
Хулиганство - Хулиганство — грубое нарушение общественного порядка, открытое выражение неуважения к устоявшимся нормам общества.

И самое главное, повторюсь, т.к. уже писАл об этом в комментах к статье. Мой интерес к нагло попирающим элементарные нормы порядочности хулиганкам в другой стране ничтожен по сравнению с фактом организации мер в защиту этих хулиганок. А то, что этой "защитой" занимаются живущие на мои налоги чиновники от образования и контроля над семьями - вопиюще!!!
Горе мне, что и некоторые сми танцуют под ту же дудку, что и чинуши.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:51, 09.12.2012

Цитата:нельзя ставить православие впереди христианства.


Краще ніж Шевчук сказав - навряд чи хто скаже. Бо в християнстві головними справді є інші речі. А у вашому православии, головне одне - називається "русский мир", який не має нічого спільного з християнством. Різниця тут дуже велика
Якби їм виписали штраф - ніхто б і слова не сказав. Але їм виписали в"язницю. Тому і листи на їх захист. Тому і заклики до прощення як традиції християнської , не православної на жаль, та заклики до любові до ближнього.

А щодо СМІ, то не танцують вони під дудку, але пишуть те, що вважає за необхідне репортер. У даному випадку , моя думка, вважаю, що ідеї християнської релігії та 10 заповідей Божих є важливішими
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте