Газету "Кремінь" виселять на вулицю

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:13, 16.11.2012
Договір не буде продовжено, хоча орендну плату редакція платить. Втім у неї є ) редакції) борги перед обленерго. Але в цьому випадку перед містом боргів немає. З цього приводу спілка журналістів підготує заяву - сьогодняшні збори. Це буде заява на НСЖУ ( обласну, українську) і т.д і т.п.
Єдине що кременчуцька міська спілка НСЖУ не буде звертатися до виконкому чи чиновників мерії з цього приводу, враховуючи відсутність смислу у пошуку допомоги у міської влади.
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Чесно говоря Оленич не жалко. Более безпринципного журналиста, не знаю как свет, но Кременчуг точно не видовал. Волнует другое, за последнее время - это уже третий случай давления кременчугской власти на СМИ (ТелеграфЪ, Визит, теперь Кремень). Тревожная тенденция однако....
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Не совсем по теме. Только что прочитал интервью с Анной Плаксий в "Репортёре". Это о работе "Визита". Позволю себе одну цитату: "...працівників бюджетної сфери залякали, налаштували проти нас. Адмінресурс діє на повну потужність. Ось зараз ми стикаємося з тим, що людям кажуть: «Не давайте їм інтерв’ю, вони працюють незаконно»... Ось візьмімо медицину. З нами медики не спілкуються, бо їм заборонили..."
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте