"Визит" о фонтанах

0
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Mavka (02.07.2011, 10:06) писал:и что может решить хрупкая женщина с расшатанными нервами?
это вы топикстартеру обращайтесь


Я же к нему и обращался! - Продолжил вашу мысль!

писатель (02.07.2011, 10:33) писал:По моєму краще брати приклад з Польщі чи Словаччини


Ну, уж нет! - С Китая!

писатель (02.07.2011, 10:33) писал: ми наймаємо чиновників на роботу


А-а-а!
Так Бабаев наймит?
А, я-то думал!
Горожане
+ 329
Великий Гуру

Iva (02.07.2011, 12:03) писал:Ну, уж нет! - С Китая!


Iva (02.07.2011, 12:03) писал:Так Бабаев наймит?

Бай.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Отак і будемо жити - поки не зрозуміємо, що міська громада наймає чиновників на роботу. А не вони людей - це один з європейських принципів.
Принцип Китаю я теж читав - один з тамтешніх лідерів Компартії в провінції створив свій концтабір. Іві в концтабір хочеться. Не знаю як іншим, у мене такого бажання немає
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (02.07.2011, 14:43) писал:це один з європейських принципів


А-а-а!
Так то европейских, а мы пока, даже, в Эвропу не долезли...
Кстати, и в Европе, я что то не слыхал про мэрів наймитів. Это где вы там наймитів в креслах мэра видели?

писатель (02.07.2011, 14:43) писал:Принцип Китаю я теж читав


Да, ну?!
Случайно, не в программе плюс?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва - на ленте ру читав та на УНІАН

Але якщо серйозно - європейські правила в тій же Польщі кажуть - на виборах громадяни обирають тих, хто буде на них працювати. В повітах, мерії, парламенті. Тобто, призначають чиновників на роботу.
За цю роботу виборці платять гроші - сплачують немалі податки, які йдуть на заробітну плату тих же управлінців.
Якщо ми даємо гроші, то ми маємо питати за роботу, яку обіцяли зробити. Що тут не так ?
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (02.07.2011, 17:13) писал:Але якщо серйозно - європейські правила в тій же Польщі кажуть - на виборах громадяни обирають тих, хто буде на них працювати. В повітах, мерії, парламенті. Тобто, призначають чиновників на роботу.
За цю роботу виборці платять гроші - сплачують немалі податки, які йдуть на заробітну плату тих же управлінців.
Якщо ми даємо гроші, то ми маємо питати за роботу, яку обіцяли зробити. Що тут не так ?


Во как!
Зачем было в Польшу ходить?
Писатель на Украине, представляете, граждане то же всё это выбирают! Неужели не слышали? И налоги мы платим и всё остальное... ну всё как там - точь-в-точь!
Интересно, а что вам такого обещал мэр и наша городская рада? О чём они должны перед вами отчитаться? Мне так ни чего не обещали и даже о моих желаниях не спрашивали !

писатель (02.07.2011, 14:43) писал:в провінції створив свій концтабір. Іві в концтабір хочеться. Не знаю як іншим, у мене такого бажання немає


Странно! А как же национал-фашизм без концлагерей? Вы же здесь на всех ветках за него агитируете!
Я так полагаю, что надеетесь по эту сторону колючей проволоки с винтовкой ходить?
Но в Китае не это главное. Главное перспектива развития страны! Они из года в год вперёд идут, а мы из года в год всё глубже и глубже залазим в болото.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Kanarsky
03:04, 04.07.2011

Цитата:Писатель на Украине, представляете, граждане то же всё это выбирают! Неужели не слышали? И налоги мы платим и всё остальное... ну всё как там - точь-в-точь!


Іва - от чого чого, а від вас такого не очікував. Думав, що ви лекцію про КПРС як прочитаєте, то мало не буде. Але, отак потроху, поступово і ми з вами дійдемо до європейських принципів, в яких головне - не держава, а людина.
Не вчення великого Мао, а нормальні людські стосунки
Наступним у суперечці між вами та мною буде захист прав людини та європейський суд. Ну а щодо китайців, то я б не переживав. Ось вони скоро до нас приїдуть, (чсгось не подобається їм в Китаї), то можу сказати, що до вас на квартиру чоловік 20 прийде - будуть у вас жити, а працюватимуть на Дніпрі ( але я нічого не казав)
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Kanarsky
06:40, 04.07.2011

turist77777 (01.07.2011, 14:18) писал:а с ливневой системой города разобраться. А то в дождь центр города порализован ,вода не уходит. машины "плавают",транспорт стоит.


Я нисколько не сомневаюсь, что Вы бы на месте власти утопили весь парк троллейбусов вместе с пассажирами

Вот Вам, шановный обличитель новой власти и радетель старой, несколько видеороликов о потопе в несравнимом по всем параметрам с Кременчугом Копенгагене (3-е место в списке лучших городов мира в 2011 году) от 2-го июля:





Цитата:В результате непрекращающихся проливных дождей в столице Дании Копенгагене затопило сотни домов, еще в более чем тысяче строений подтоплены подвалы.
Вода не успевает сливаться по водостокам, в отдельных районах города нарушено движение автотранспорта, задерживается отправление поездов. Также отмечаются перебои в работе телефонной связи.


Там по-вашему тоже свой "Бабаев" виноват? Тоже наверное "ливнёвка" хреновая и местная власть также как и наша нифига не делает?!

Есть обстоятельства на которые не в силах повлиять и трижды лучший градоначальник с неограниченным бюджетом. Что уж про нашу ситуацию заикаться...
Было бы уместно негодовать и хаить власть по результатам ликвидации последствий. Но об этом Вы естественно ничего не напишете, потому что ликвидировали эти самые последствия очень оперативно. СлабО это признать?

Не нужно использовать форум исключительно для вброса необъективного дерьма.

Отдельно остановлюсь на высказываниях о национальности. Я напомню один из пунктов Правил форума (конкретно Вам рекомендую с ними очень внимательно ознакомиться):

Цитата:4.1.2. Запрещено размещать или передавать посредством форума информацию, которая является незаконной, оскорбительной, разжигающей расовую, социальную или национальную рознь.


Уж не обессудьте, если при рецидиве (после этого единственного устного предупреждения), Ваш аккаунт окажется заблокирован на сайте. Суждение о человеке по национальному признаку говорит только об одном - о нездоровом умственном состоянии "рассуждающего".
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
Iva
13:23, 04.07.2011

писатель (03.07.2011, 16:48) писал: Але, отак потроху, поступово і ми з вами дійдемо до європейських принципів, в яких головне - не держава, а людина.


"Здрасть, я ваша тётя!"
То есть в Украине главенствует принцип "головне - не держава, а людина."?!
Нельзя ли один-два примера?
Со зрением у вас всё в порядке?
Вы телевизор смотрите? Газеты читаете?
В Украине главенствует один принцип у власть придержащих: "головне - не держава i не людина., а особиста кішення!"
А людина на Украине, даже не болтик коим попрекают СССР, а МУСОР, ни кому не нужный, и от которого стараются избавить при первой же возможности

писатель (02.07.2011, 17:13) писал:Якщо ми даємо гроші, то ми маємо питати за роботу, яку обіцяли зробити.

Iva (02.07.2011, 22:21) писал:Интересно, а что вам такого обещал мэр и наша городская рада? О чём они должны перед вами отчитаться? Мне так ни чего не обещали и даже о моих желаниях не спрашивали !


Когда вы уже начнёте читать, что вам пишут и что спрашивают?
Так, что вам мэр обещал?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:34, 04.07.2011
HTML code:
  1. Когда вы уже начнёте читать, что вам пишут и что спрашивают?
  2. Так, что вам мэр обещал?

Іва - мені особисто нічого не обіцяв і собі я нічого просив.
Однак тут інша справа - є програма міського голови і є передвиборчі обіцянки. Так само і депутатів. Про це мова і не більше. Я розумію, що у вас комуністичні традиції б"ють. Кожен раз як прийдете на роботу співаєте спочатку в коридорі міського Укртелекому Інтернаціонал. Але це зайве - простіше запитати про обіцяне і виконане

Ех Іва - все це можна давати по різному . Ось дивіться що пишуть з Автозаводського райвиконкому
Випробування витримали
Злива, яка пройшла 1-го липня над Кременчуком, стала справжнім випробуванням для комунальних служб міста та відділів з питань надзвичайних ситуацій райвиконкомів. В Автозаводському районі Кременчука були підтоплені Лашки, район вулиці Хорольської, Чередники та 304 квартал. Як повідомив на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Діденко, у відділ з проханням допомогти відкачати воду з приватних садиб звернулися 30 громадян. Підтопленими виявилося шість приватних жилих будинків. За іншими адресами вода стояла у підвалах та на городах. Для відкачування дощових вод були задіяні 10 одиниць спеціальної техніки з комунальних підприємств міста. Всього відкачали 125 куб.м. води. Станом на понеділок, 4 липня, вода на території приватної садиби та у погребі залишається лише за двома адресами із-за того, що до місць підтоплення неможливо під’їхати техніці.
Однією з причин підтоплення в районах приватної забудови стала нездатність каналів в районі вулиці Хорольської та на Чередниках пропустити великий об’єм води із-за їх засміченості. Так, найбільш складні ситуації виникли в районі фабрики «Лукас», де Сухий Кагамлик йде по 800-мм підземним трубам. У другій половині дня 1-го липня Сергій Діденко разом із першим заступником голови Автозаводської райради Григорієм Брижахою особисто організовували прочистку цієї ділянки каналу, після чого вода пішла на спад. Кризовою була ситуація і в районі вулиці Хорольської, де дощем змило близько 70 кум. метрів піску, який забив зливову каналізацію.
Перший заступник голови Автозаводської райради Григорій Брижаха особливо відмітив ефективну допомогу КП «Кременчукводоканал» в ліквідації наслідків підтоплення та високий професіоналізм водіїв підприємства. Він поставив завдання щодо обов’язкового укладання зі всіма мешканцями приватного сектору району договорів на вивіз сміття, щоби припинити засмічення каналів, та надав доручення по наданню матеріальної допомоги мешканцям двох будинків, які найбільше постраждали від підтоплення – по вул.Леонова,147 та вул.О.Дундича,52. В цих будинках проживають учасник бойових дій та багатодітна сім’я.
Завдяки злагодженій роботі керівників міста та районів, управління з питань НС та ЦЗН міськвиконкому та відповідних відділів райвиконкомів, комунальних підприємств міста та міського управління МНС ситуацію в Автозаводському районі вдалося стабілізувати.
Віктор Крук

Але тут є питання одразу. Сьогодні мер заявив - ніяких надзвичайних подій не сталося. Для цього немає підстав - кількість опадів, які випали, ніяк не є надзвичайною ( хоч так крути, хоч сяк - все одно буде 16 міліметрів) . То які тоді блін були випробування і чого вони там випробовували у Автозаводському районі?? До речі підтоплених будинків у районі було 27. Та ще 31 багатоповерхівка. Які ж випробування? От про це і пишемо
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте