Кроками світових геніїв

0
Горожане
0
Проездом
доброго дня,шановні! добрі люди підказали,що тут "тусуються" інтернет-свєдущі краєзнавці нашого міста. тож запрошуємо до співпраці. розширений прес-анонс до вашої уваги. питання-зауваження-пропозиції пишіть сюди або за вказаними контактами.

«Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком»
Громадське об’єднання «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» спільно з Європейським клубом Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського розпочинає реалізацію культурно-освітнього проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що триватиме протягом вересня – травня 2011/12 рр. Проект реалізовується в рамках Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження». До участі в проекті запрошуються представники творчої інтелігенції, краєзнавці та всі мешканці міста, небайдужі до створення європейського іміджу Кременчука.

Мета проекту:
Сприяти формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету.

Ключові етапи проекту:
1. Проведення вуличних акцій «Європейський імідж Кременчука», під час яких волонтери організації вивчатимуть думку кременчужан про імідж міста, як міста з європейськими коренями та тих осіб, які формували європейські риси іміджу Кременчука; думки мешканців міста будуть записуватися або замальовуватися на фліпчартах, розміщених в кількох людних місцях міста (вересень 2011 р.).
2. Проведення дискусії інноваційного формату (за технологією «відкритий простір») за участю краєзнавців, науковців, місцевої влади, ЗМІ, творчої інтелігенції; дискусія проходитиме навколо особистостей, про життя і діяльність яких кременчужани залишать інформацію на фліпчартних аркушах (жовтень 2011 р.).
3. Проведення серії майстер-класів, під час яких молодь допоможе краєзнавцям та науковцям міста оформити свої творчі доробки і дослідницькі матеріали у форматі мультимедійних презентацій з використанням Microsoft Power Рoint, Corel Draw, флеш-анімації та інших ІТ-технологій (січень – березень 2012 р.).
4. Розробка на основі матеріалів досліджень та напрацювань майстер-класів унікального туристичного маршруту Кременчуком у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету (січень – березень 2012 р.).
5. Організація і проведення на одному з майданів Кременчука вуличного квеста для презентації громаді та гостей міста нового унікального туристичного маршруту, мультимедійних презентацій та матеріалів, напрацьованих в рамках досліджень і майстер-класів, настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету (травень 2012 р.).
6. Організація і проведення для 25 представників української мережі євроклубів та Мережі центрів європейської інформації (ЦЄІ) України одного одноденного семінару з обміну досвідом, під час якого будуть презентовані продукти проекту та технології їх напрацювань (травень 2012 р.).
7. Організація і проведення реальної екскурсії туристичним маршрутом «Кроками світових геніїв» для представників ЗМІ, Мережі ЦЄІ і мережі європейських клубів (травень 2012 р.).

Якщо Ви цікавитеся історією та культурним минулим міста, володієте цінною інформацією(і хочете нею поділитися з іншими), прагнете відродити культурне сьогодення, вмієте працювати з Microsoft Power Рoint, Corel Draw, Adobe Photoshop (і можете навчити працювати інших), просто вмієте жартувати і володієте високим рівнем толерантності, запрошуємо до співпраці!

Інформація про перебіг проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком» буде розміщена на http://eu-klub.ucoz.ua/
Подробиці, питання та пропозиції за телефоном: +380501449467 Альона Глазкова
e-mail: olenkoglazkova@gmail.com
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
13:15, 08.09.2011

cupitoshka (08.09.2011, 12:03) писал:тут "тусуються" інтернет-свєдущі краєзнавці нашого міста. тож запрошуємо до співпраці.


Господа форумчане, хватит тусоваться ,(читай бездельничать) Беритесь за реальное дело, подключайтесь активнее...
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Эт все "блистайность над глиором" (с) В .Каменский.
Не будет находок- не из чего мултимедийное шоу делать будет.
Пойду ка я лучше приговор один выложу....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
одразу дві газети, думаю, підтримають цю справу. за одну точно скажу. "Програма плюс" - підтримала. За друзів своїх з "Телеграфу" - з ними поговорю, аде знаючи їх молодих і агресивних - не менше ніж всі ми -думаю все ок
Забаненные
+ 2
Гастарбайтер
Чего то не пойму, о каких мировых гениях из Кременчуга идет речь? Или те которые были здесь проездом? Пушкин, Сталин, Екатерина, Потемкин и тд?
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

бодя (08.09.2011, 18:37) писал:Чего то не пойму, о каких мировых гениях из Кременчуга идет речь? Или те которые были здесь проездом? Пушкин, Сталин, Екатерина, Потемкин и тд?


Нет! Эти не катят! Надо - "Эвропейские"!
А у нас всё больше свои, доморощенные славяне!
А из архитектурных памятников - разве, что бывший костёл, да и тот испоганили православные.
Надо смотреть 42-43 год. Тогда были как раз "эвропейцы", правда не скажу, что "гении", но уж какие есть.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва, я б так не нервував. . Бо ми хохли. Тільки газ де дешевий в обмін на Крим? А йдеться в акції про Калачевського, Вернадського,Сарті, Моне-Каца, Тьомкіна. Там багато прізвищ
Забаненные
+ 2
Гастарбайтер
Дык, как известно, считается что гениев за всю историю человечества было всего три: Леонардо Давинчи, Никола Тесла и Амадей Моцарт. Конечно же были и есть люди гениальные, но не гении.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (08.09.2011, 20:29) писал:про Калачевського, Вернадського,Сарті, Моне-Каца, Тьомкіна. Там багато прізвищ


А-а-а! Ню-ню...
Действительно все "Эвропейцы" и гении... Ну, почти

писатель (08.09.2011, 20:29) писал: Тільки газ де дешевий в обмін на Крим?

!
С газом всё действительно прозаично! В будущем году проложат вторую нитку Северного потока, построят Южный, и Украина может смело заниматься добычей металлолома со своих газопроводов. Турция уже потирает руки. Впрочем к этому времени мы уже станем "Эвропой" и заграница нам, безусловно, поможет - заставит Россию качать газ через Украину! Само-собой цивилизовано - через суд.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ясно - Іва хотів увіковічнить Путіна з Медведєвим, а воно не того
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте