Китайский «Варяг»

0
Горожане
-2
Залетный
По-перше, князі Острожські більше відношення мають до Кременчука ніж деякі дописувачі - "історики". Вони були УКРАЇНЦЯМИ.
По друге. З московської точки зору вивчати цих видатних людей - це все рівно, що через знання американських індійців вивчати історію англо-саксів.
По-третє. Вищеописаний бій був між українсько-литовським військом і спадкоємцем загниваючої Золотої Орди, яким був Московсько-суздальський улус, по історієграфії якого і вчилися деякі "історики".
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
роман степанович, сходите в НАН и потешьте тамошних жителей своим отношением к их работе. Сейчас это уже безопасно и 03 не вызовут.
Пусть историки посмеются и на минутку забудут про беспокоящие их проблемы. Будет хоть некоторый толк от ваших псевдоидей.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 237
Великий Гуру
Интересно, а что общего между описание подвига китайских военных моряков и Украины?
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
В принципе ничего. Но можно написать сюда и выпендриться , какой я патриот-не пишите мне ни про что, пишите про Украину...
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
-2
Залетный
Интересно, а что общего между описание подвига китайских военных моряков и Украины?
Відповідаю словами ваших "істориків" - "Варяг есть символ нашей истории".

Я, як винахідник, привик логічно мислити. Тому спробував розібратися в різниці між "вашою" та "нашою" історіями. Хто ж ви такі, коли "ваша історія" є чужою для України? Від вас просто пре культурою, яку цивілізований світ до цих пір не може "умом понять". Повторюю - завдяки вищевказаному "символу" (неефективній загибелі двох екіпажів кораблів) "м'ясники" Жукови в другій світовій війні поклали на одному фронті більше ніж в три рази людей ніж Гітлер на два фронти. Далі - символ цієї культури унаслідований в Беслані та Норд-Ості. Для Росії, яка вас виховала, народ є сміття, тому підкреслюйте після подібних слів "наша" словами "московська", тоді й буде зрозуміло оте слово "наша".
А відносно НАНу, то її угробив престарілий комсомольчик Патон під керівництвом дніпропетровського жлоба Щербицького. Цей недостойний син свого великого батька за своє життя більше просидів на "партсобраниях" ніж на наукових нарадах, до чого й приучив совкових істориків типу Литвина. Отже за відсутності толкових постсовкових "ліриків" цю нішу вимушені заповнювати "фізики" типу мене. Оці "фізики" й радять краще вам зайнятися вивченням історії "дідівщини" в російській армії, ніж недолуге використання військових виробів Балтімора китайськими та російськими невігласами.
А то зараз подібні "історики" піднімають ще один "символ" невігластва - Калашнікова, який пропаразитував на здобутках чехів та німців. Та є ж справжні толкові винахідники, про яких потрібно говорити, але ж вам їх не підсунув "1-й московський телеканал".
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
роман степанович
Не мешайте в кучу коней и людей. И опять же выучите матчасть.
Хватит уже свои обиды на советскую власть выставлять в совершенно других темах.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
-2
Залетный
Старший сержант запасу, ви прислухайтеся уважніше, що вам офіцер запасу говорить.
В мене склалося таке враження, що ви й сучасний Кременчук не дуже добре знаєте. Придивіться уважніше, і в ньому є свої \"романи степановичі\", не схожі на вас. Проходить вже час, який вас формував і штампував особи під одну кальку. Не проспіть цих змін. Бажаю вам успіхів в цьому. А на мене не дуже обіжайтеся, мене навіть вже вибачили ті зануди з кафедри марксизму-ленінізму, яким я шкодив здоров\'я в 60-х роках. Веселий час був, коли ти відчував себе \"білою вороною\" некомсомольця в 20-тисячному інституті. Ось тоді мене дійсно клювали, а ваші нападки після тих гартувань просто як комарині укуси. Отакий був пацан, посланий робочим колективом автоматного цеху вчитися на інженера. І я їх не підвів - інтелектуальною сірістю не став.
І все таки поцікавтеся Острожськими, цими інтелектуально насиченими людьми по зрівнянні з неграмотними тодішніми московськими Іванами.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
[quote=роман степанович]Для Росії, яка вас виховала, народ є сміття, тому підкреслюйте після подібних слів "наша" словами "московська", тоді й буде зрозуміло оте слово "наша".[/quote]
Какое счастье, что мы живём на Украине!
Со всех сторон окружённые заботой и вниманием!
Живём в настоящей Эвропейской державе, переполненной дерьмократией.
Одно не понятно: почему дохнем, как мухи, почему бежим счастье искать по заграницам? По ту сторону кордона наших уже скоро больше станет, чем по эту!


Добавлено спустя 15 часов 28 минут 21 секунду:

[quote=роман степанович]коли ти відчував себе \"білою вороною\" некомсомольця в 20-тисячному інституті[/quote]
Забыл вас спросить: это прсвда? Один на 20 000?
Горожане
+ 298
Великий Гуру
[quote=роман степанович]Повторюю - завдяки вищевказаному "символу" (неефективній загибелі двох екіпажів кораблів) "м'ясники" Жукови в другій світовій війні поклали на одному фронті більше ніж в три рази людей ніж Гітлер на два фронти.[/quote]
Якщо користуватися Вашою логікою, то завдяки Маківці та Крутам (ннеефекитивна загибель багатьох людей) "м'ясники" з УПА поклали більш ніж вдесятеро більше людей ніж НКВС разом з НКДБ.

Добавлено спустя 2 минуты 20 секунд:

AD
Я думал (исходя из названия темы) что история будет скорее про "Гуань-Ши". Все-таки корабль в безнадежной ситуации атаковал два корабля каждый из которых многократно превосходил его по мощи и с честью вышел из боя потеряв 3/4 экипажа.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 180
Великий Гуру
[quote=роман степанович]Старший сержант запасу, ви прислухайтеся уважніше, що вам офіцер запасу говорить.[/quote]
А якій державі Ви присягали?
[quote=роман степанович]Причини попереднього в тому, що ми до цих пір не здихалися в своєму житті тих реп'яхів російської культури, які продовжують жити "на Украине" і продовжують дивитися на "Эвропу" через скривлену московську призму.[/quote]
Ви людина освічена і, певно, читали твір Шопенгауера "Світ як воля та уявлення". Там можна найти відповіді на питання про те, хто і як на що дивиться.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте