17:12 Понеділок 0 0 Как выбрать циркуляционный насос для отопления Неотъемлемым элементом системы теплоснабжения любого здания является циркуляционный насос для отопления, который обеспечивает равномерное распределение теплоносителя по трубам и радиаторам. Этот компонент способствует поддержанию стабильной и комфортной температуры в помещениях, а также позволяет значительно экономить на затратах энергоресурсов, снижая их расход до 30%.
В Украине / Фото 12:16 Субота 0 623 «Моя Полтава»: легенди Полтави про скарби, цілющу воду та ревнощі Марусі Чурай Полтава була ареною для багатьох значущих історичних моментів, які залишили відбиток не лише на Україні, але й на всій Європі. Однак, окрім відомих історичних подій, існує паралельний світ – світ міфів, що вплітаються у реальність, обволікаючи місто ореолом таємниці. Як повідомляє сайт «Моя Полтава», джерело цих оповідей, кожному варто почитати про цікаві міські легенди.
Здоровье 15:09 П’ятниця 0 610 Добавки для прийому в 50, 60 і 70 років Поки людина молода, активна, всі її органи працюють, як годинник, необхідні поживні елементи вона отримує з їжі. А коли людина досягає віку 50+ в результаті гормональних змін засвоюваність мінералів та вітамінів ускладнюється. Вихід є — заповнити нестачу дієтичними добавками. Саме вітаміни для літніх людей здатні допомогти Вам залишатися на висоті у будь-якому віці. Але важливо обирати добавки, які виготовляються перевіреними та надійними виробниками. ТМ, які можемо радити — Metagenics, Named і Yalacta.