Чемпионат Украины по футболу

0
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:Да кого завгодно!!!!!!!!!!


Давайте Олега Лужного поставимо


Добавлено спустя 41 секунду:

nacionale писал:Там, де хто хоче!


Так про те й мова, що мало хочуть :)
Горожане
0
Командировочный

Цитата:Давайте Олега Лужного поставимо



Дуже смішно!
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:Дуже смішно!


Ну так я Вас і запитав про Ваші кандидатури. Відповіді так і не дочекався.
Горожане
0
Командировочный
Будь-хто! Можна переставити інших гравців, з одніїє позиції на іншу! Є представники Дніпра, яких просто викликали на товариський матч з Турцією..... Це ж не обов'язково, щоб на правому фланзі захисту (наприклад) грав той футболіст, який у клубі грає на тій самій позиції!!!! Тренер має використовувати гравців правильно залежно від вибраної тактики!
Горожане
+ 43
Почетный
гражданин
Открыла для себя новый молодой талант в отечественном футболе – вратаря запорожского Металлурга Максима Коваля. Мальчишке нет еще и 17-ти., а он уже дебютировал в премьерлиге. Причем дебютировал замечательно – все три первых своих матча отстоял на «0». А сегодня и пенальти потянул – практически спас игру против Динамо (Милевский, правда, пробил бездарно). Думаю, у парня есть будущее, если конечно не «зазвездится» раньше времени…
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Квиток на футбол коштуватиме 100 гривень

21 вересня міська футбольна команда "Кремінь" спробує обіграти на матчі на кубок України столичне "Динамо". З таким результатом для нашої команди завершилося жеребкування кубку, де між собою грають команди вищої, першої та другої ліги. Про те, що футбольний матч обов’язково відбудеться, ЗМІ повідомив міський голова Олег Бабаєв, який за сумісництвом є керівником футбольної команди "Ворскла".
Вже відомо, де відбудеться матч – на комунальному стадіоні у парку “Міський сад”. Тренери київського “Динамо” погодилися на гру на стадіоні зі штучним покриттям. Єдина проблема, над якою сьогодні міркують – як на трибунах, де можуть розмістися лише півтори тисячі глядачів, помістяться усі бажаючі глядачі.
Тож за словами міського голови Олега Бабаєва, ймовірно, для них знайдуть ще півтисячі додаткових місць.
Інше твердження мера з цього приводу – вхід на футбольний матч буде безкоштовним, бо гра відбуватиметься на комунальному стадіоні.
Цікаво що наступного дня перший заступник міського голови Андрій Погрібний оприлюднив інше рішення. Вхід на комунальний стадіон, на матч “Динамо(Київ) – Кремінь (Кременчук) буде платним і коштуватиме 100 гривень. Плату вводять на прохання міліції, аби обмежити кількість людей, які хочуть прийти на футбол.
“Програма плюс” Олександр Курилов
Горожане
+ 14
Гастарбайтер
Кто то присутствовал на матче? Как игра, каков результат?
vincit qui se vincit
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте