Лікарняна каса Полтавщини

0
Горожане
0
Проездом
В поліклініках і лікарнях Кременчука раніше на стінах висіла реклама лікарняної каси Полтавщини. Я на них не звертав увагу допоки одного разу не прийшлось лягти на стаціонар і викидати на ліки в день до 400 грн в день. За весь період лікування виложив близько 8 тисяч. подумував про медичне страхування - бажання відпало прочитавши про вартість амої страховки і про її умови. Поряд на сусідній койці лежав чоловік віком десь 62 роки, в нього була картка члена "Лікарняної каси Полтавщини" - так йому лікування обійшлось безкоштовно!!!... Хто ще має досвід роботи з цією касою і чи все так добре як здається?
Горожане
Блиц-мать

kr00002 (01.09.2011, 15:58) писал:йому лікування обійшлось безкоштовно!!!... Хто ще має досвід роботи з цією касою і чи все так добре як здається?


То, с чем сталкивалась я: дают бесплатные медикаменты только отечественные, часто их просто может не быть - и тогда Вы покупаете за свои деньги и никто не компенсирует.
На операциях не платят добровольные взносы, а взятки в карман никто не отменяет...
В случае компенсации учитывается и срок, на протяжении которого вы платили взносы - чем дольше, тем больше компенсация по перечню.
Компенсируется лишь 12 дней лечения по одному диагнозу (т.е. если вы попали в больницу с пневмонией, то получаете лекарства лишь для лечения этой болезни, а если вам одновременно надо полечить, например, язву, то противоязвенные препараты Вы покупаете сами). Да и лечить Вас будут только отечественными препаратами. Медикаменты только согласно списка – так называемого «формуляра ликарняной кассы», НО! в своем большинстве это самые дешевые (т.е. не самые новые и продвинутые) препараты. А это особенно плохо в случае с антибиотиками - рискуете не вылечиться.

Нужно всегда помнить, что бесплатный сыр только в мышеловке...
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Kanarsky
17:46, 01.09.2011
Sarabi, и какой же размер взносов на ремонт Провала в эту кассу?

Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
Блиц-мать

Kanarsky (01.09.2011, 16:46) писал:Sarabi, и какой же размер взносов на ремонт Провала в эту кассу?


Щас скажу (только чур не смейтесь - 20грн)
Ну сами подумайте, какие препараты будут выделены для лечения той же пневмонии...
И совсем другое дело - это страховая кампания то ли "Партнёр", то ли ещё как-то на "П" начинается. При онкологической операции + облучении женщине были выделены все нужные препараты (и это при том, что отечественных препаратов почти не используется, кроме дексаметазона и витамина С).
Вроде бы эта страховая кампания страхует работников НПЗ.
Горожане
0
Проездом
LikKasa
18:21, 01.09.2011
Кого цікавить робота лікарняних кас - відвідайте сайт Лікарняної каси Полтавщини. Ми працюємо 8 років і відповімо на всі Ваші питання
http://www.poltavalk.com.ua
телефон в Полтаві: 0532-63-74-56
Повноцінну інформацію краще почути від працівників організації .
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
LikKasa, оперативно
Отслеживаете?

Sarabi (01.09.2011, 16:53) писал:только чур не смейтесь - 20грн


В месяц? За год 240 грн.?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
0
Проездом
LikKasa
18:32, 01.09.2011
Розумію, що для підняття сайту потрібно тему, але писати потрібно достовірну інформацію.

Да 20 грн в місяць, і антибіотики всі!!!, які потрібно для лікування, і дороговартісні, і закордонні, і українські.
Всю інформацію можна отримати на сайті чи по телефону

Для kr00002 : Можливості каси не менші, ніж в більшості страхових компаній , але покажіть хоть 1 СК, де б сума страхового полісу була в межах 240 грн. в рік, які б допомагали пенсіонерам і людям похилого віку.
Горожане
Блиц-мать

Kanarsky (01.09.2011, 17:21) писал:За год 240 грн.


Ну да
Горожане
0
Проездом

LikKasa (01.09.2011, 17:27) писал:Можливості каси не менші, ніж в більшості страхових компаній , але покажіть хоть 1 СК, де б сума страхового полісу була в межах 240 грн. в рік, які б допомагали пенсіонерам і людям похилого віку.

- я ж не піднімав тему страхових компаній, а я відразу написав про "ЛК".
Доречі, в поліклініках не все так просто. Для того щоб тобі хто щось безкоштовно робив (принаймі аналізи, УЗІ і т.д.) треба щоб було направлення на стаціонар
Горожане
0
Проездом
Обстеження робиться за рахунок каси лише при наявності направлення на обстеження. Всі обстеження за бажанням - пацієнт робить за власні кошти. А лікування може бути амбулаторне чи стаціонарне.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте