Лікарняна каса Полтавщини

0
Горожане
0
Проездом
В знайомого похитнулося здоров"я, пішов в поліклініку, йому там виписали 4 направлення на аналізи, так йому довелося дойти аж до начмеда щоб добитися безкоштовних аналізів, але все таки лаборант, яка браза загальний аналіз крові ворчала шо і члени ЛК в них теж взагалі то платять в поліклініку

LikKasa (02.09.2011, 08:23) писал:А лікування може бути амбулаторне чи стаціонарне.

- а ліки дають на стаціонарне, чи і на амбулаторне?
Горожане
Блиц-мать
Sarabi
10:09, 02.09.2011

LikKasa (01.09.2011, 17:27) писал:антибіотики всі!!!, які потрібно для лікування


Все да не все. Лечить будут теми, которые есть в наличии в стационаре. Или Вы хотите сказать, что старшая сестра специально пойдёт в аптеку покупать хорошие препараты?
Хотя хороший врач шепнёт на ушкО: "Вам бы нужен другой препарат, но его у нас нету"

LikKasa (01.09.2011, 17:27) писал:пенсіонерам і людям похилого віку.


А вот это правда - там сойдут любые препараты, денег у пенсионеров особо нету и они рады любой помощи.
kr00002, если Вы не "похилого віку", то думайте по по поводу страховой кампании и взвешивайте все "за" и "против".
Если же решитесь на ЛК, то внимательно читайте перечень заболеваний в списке страховки - за такую страховую сумму он будет самый элементарный. Да и чтобы рассчитывать на компенсацию, Вам надо будет иметь приличный срок проплат (или заплатить сразу наперёд).
Горожане
0
Проездом
Сума проплат не має значення . Допомога надається згідно формуляру, затвердженого обласними спеціалістами на суму - необхідну для лікування. Механізм каси - солідарний. Каса має договори з усіма державними аптечними закладами та гуртовими фармацевтичними фірмами. І медсестра отримає все (згідно діагнозу та формуляру), що потрібно даному пацієнту. Вибачте, хочете підтримати тему - вивчіть документи. Спілкуватися буде коректно після Вашого ознайомлення з умовами організації.
Горожане
Блиц-мать

LikKasa (02.09.2011, 09:32) писал:Спілкуватися буде коректно після Вашого ознайомлення з умовами організації.


Та можете со мной не общаться, не обижусь...
Говорю то, что не написано в договоре, но происходит на самом деле.
Горожане
0
Проездом
LikKasa
13:34, 02.09.2011
Якщо виникають проблеми при лікуванні - контактні телефони в Полтаві -0532-63-74-56, в Кременчуці -0266-2-31-82. Я з задоволенням відповім на всі питання, які виникнуть в усіх бажаючих почути конкретну відповідь. Можу , якщо дозволить адміністратор сайту, вивісити на цій сторінці основні положення організації.
В медицині проблем дуже багато і їх вирішити можна лише разом, а не надіятися на законодавців. Якщо є проблеми - інформуйте - будемо вирішувати.

kr00002 (02.09.2011, 08:33) писал:В знайомого похитнулося здоров"я, пішов в поліклініку, йому там виписали 4 направлення на аналізи, так йому довелося дойти аж до начмеда щоб добитися безкоштовних аналізів, але все таки лаборант, яка браза загальний аналіз крові ворчала шо і члени ЛК в них теж взагалі то платять в поліклініку

LikKasa (02.09.2011, 08:23) писал:А лікування може бути амбулаторне чи стаціонарне.

- а ліки дають на стаціонарне, чи і на амбулаторне?


В умовах організації прописані діагнози , які лікуються лише стаціонарно та діагнози які можна лікувати і амбулаторно. Лікар виписує рецепт - в комунальній аптеці безкоштовно отримуються ліки.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Расскажу то, что знаю. Когда лежала в больнице, это было 2009 год, со мной положили девушку. Подошел к ней врач при обходе и уточнил - это ли она пользуется Лечебной кассой Полтавы. Та подтвердила. Но врач заметил, что полную сумму на ее лечение они взять не смогут - не выгодно больнице, а вот частично - пожалуйста, та согласилась.
Своими глазами видела и слышала своими ушами. И еще, разговаривала с людьми, которые пользуются принудительно этой кассой, то они мне сказали, что не все болезни касса оплачивает при лечении в больницах, там очень все хитро...
LikKasa, а если я буду членом вашей кассы, а с моим ребенком что случится - я имею права ей воспользоваться в целях лечения ребенка?
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
0
Проездом
Я предлагал ознакомиться с условиями организации на обсуждении Кременчугского роддома (Вы были на форуме тоже) в 2009 году на этой странице:
http://www.kremenchug.ua/forum/?do=board&op=topic&id=4319&page=7
За 2 года условия не поменялись.
Я не понял о какой выгоде больнице идет разговор, если платит касса?
О каком принуждении идет речь, если организация добровольная? Не нравятся условия - сдал членский билет и ищите организацию, которая Вам подходит больше.
Действительно, касса лечит не все болезни. Есть список на этой странице - скачайте Фармацевтические формуляры (амбулаторное лечение и стационарное):
http://www.poltavalk.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=75
На этой же странице положение о детях:
ПОЛОЖЕННЯ Про сімейне членство в членській благодійній організації «Лікарняна каса Полтавщини»
Членская карточка именная и пользоваться может только один человек.
Повторюсь, чтобы тема была интересная и познавательная для Вас - ознакомтесь с условиями организации и я с удовольствием продолжу отвечать на конкретные вопросы.
Горожане
+ 4
Местный
Поділюсь і своєю історією. Нещодавно потрапив в 1 лікарню по направленню. В приймальні відправили в відділення де я буду лягати, щоб завідуюча поставила свій підпис. Завідуюча одночасно з підписом направила в касу платити благодійний внесок, не дивлячись на те що я повідомив про наявність картки ЛК. В касі були здивовані так я члени ЛК 50 грн "добровільного внеску" не платять, тому, кажуть, зараз не платіть, а як завідуюча буде лаятись прийдете і заплатите 30 грн, але все обійшлось і я нічо не платив. В приймальні я теж повідомив що є картка ЛК, вони записали його номер і направили в відділення. Лікарю, який мене оглядав, я теж повідомив про наявність картки ЛК, і вона по фоомуляру виписала ліки в листі призначень. Того ж дня ст. медсестра без проблем видала всі необхідні ліки (доречі деякі з них були вищі за 100 грн за упаковку, хоча, можливо, це ні про що і не каже). Альтернативні лікувальні засоби інших країн для покращення ефекту лікування мені не пропонували, тому приходжу до висновку що і за мої кошти мені кололи б те саме. Лікар повідомив, що для визначення точного діагнозу потрібне додаткове дослідження на томографі (до 300 грн), а ще краще на МРТ (близько 600 грн) - на ньому буде більш точний діагноз. Ось тут то і почалась морока.
На сайті ЛК є іфнормація, що ЛК надає допомогу за умови членства в ЛК більше 6 місяців на обстеження на комп’ютерному томографі та МРТ, про що було повідомлено лікаря, але як пізніше повідомила ст. медсестра, у ЛК немає договору з нашими на безкоштовне обстеження. Я почав звонить на Полтаву в офіс ЛК для вирішення цієї проблеми, де мені повідомили що МРТ можна було пройти в Полтаві, але там цей апарат переїзджає з однієї лікарні в іншу, тому він зараз не доступний. Безкоштовно пройти КТ я можу у обласному онкодиспансері (дорога туди і назад мені обійдеться в половину дешевше ніж обстедження тут), але там мені повідомили що ЛК не компенсує їм кошти, тому і мені безкоштовно не зроблять. Знов телефоную в ЛК і повідомляю про відмову, де мені обіцяли розібратись і повідомити про рішення. На наступний день приходить до мене головний лікар відділення і повідомляє що безкоштовно обстежать мене тут і попросив щоб я зателефонував в Полтаву і повідомив їм про це. Таким чином, чи то через те що я не захотів платити та рішили потягнути час, чо то і справді там така велика черга на КТ, але обстеження мені зробили на 10 день лікування, в принципі перед самою випискою. Як мені стало відомо я чи не єдиний хто зміг добитись безкоштовного лікування, так як до мене навіть мед працівникам - членам ЛК не давали дозвіл на безкоштовне дослідження
Продовжив лікування я в 5 лікарні, де я теж, завдяки картці ЛК, я не платив "благодійний внесок" в розмірі 200 грн. Тому як на мене - членство в ЛК - реальна допомога - перевірив на собі, головне добиватись і вимагати
Горожане
0
Проездом
LikKasa
13:40, 11.09.2012
Можливо дійсно , було б краще, якби про роботу лікарень та допомогу ЛК розповідали пацієнти.
Щиро дякую makey_s, що донесли свою інформацію. Якщо люди потребують допомоги і турбуються за своє здоров'я - ми допоможемо по кожному випадку. Дзвоніть 0232-63-74-56. Змінити відношення медичних працівників до пацієнта можливо лише на рівні держави, якщо покращити умови роботи медичних працівників. Але і в даний час потрібно працювати і відноситися до клієнтів коректно. Якщо виникають фінансові питання в лікарні - за всіма уточненнями та роз'ясненнями потрібно, в першу чергу, звернутися до адміністрації лікарні. Я впевнений, що всі керівники Кременчуцьких ЛПЗ не відмовлять Вам в допомозі.
Горожане
+ 4
Местный
LikKasa, скажу Вам більше. Протягом курсу лікування, порівнюючи те чим мене лікували, і те, що мої сусіди по палаті купували самі, що, в принципі по найменуванню, було те ж саме, я цим же сусідам, в кого не було медичного страхування, припонував не чекати милості від наших можновладців, а теж вступати в цю касу.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте