Кількість дітей, які отруїлися у Кременчуці, зросла до 20

0
Горожане
+ 77
Старожил
Редактор газети попрохав розмистити на форумi цю тему:

Школярів, які скаржилися на погіршення роботи шлунку та підвищення температури (від 38 до 39,5 градусів) до міської дитячої лікарні доставляли машинами "Швидкої допомоги". Кількість жертв харчового отруєння - учнів гімназії №6, що у Крюківському районі Кременчука збільшилася до 20. 11 дітей нині перебувають в інфекційному відділенні дитячої лікарні. Ще 9 - у відділенні діагностики цієї ж лікарні. Про це газеті "Програма плюс" розповіли сьогодні в міській дитячій лікарні Кременчука, де мер міста Микола Глухов зранку о 8-00 провів засідання надзвичайного штабу протиепідемічної комісії міськвиконкому.

До участі в роботі останньої задіяно працівників міського інфекційного відділення лікарні №4, міського управління ветеринарної медицини, міської санітарно-епідеміологічної станції та правоохоронних органів. Твердження представників влади з цього приводу: нині відбувається епідеміологічне розслідування, а про саму подію буде оголошено в повному обсязі сьогодні о 14-00 в міськвиконкомі на черговому засіданні надзвичайної протиепідеміологічної комісії.

"Загрози життя дітям немає. Тих у кого були скарги на погіршення самопочуття - 11 учнів було діставлено до дитячої міської лікарні для лікування вчора автомобілями "Швидкої допомоги", - зазначив з приводу того, що сталося головний лікар "Швидкої" Ігор Дубницький.

"Йдеться про інфекційне отруєння. Тож нині спеціальна комісія шукає його джерело. Діти могли їсти в школі, могли щось з"їсти в піцерії, що поряд. Ми працюємо і у кожного своє завдання" - таке пояснення з цього приводу від представника міського відділу охорони здоров"я.

"Програма плюс"
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина
Уже известно -чем отравились детки в столовой?
I will survive
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
первоклассникам давали соленую гречневую кашу с непонятной сосиской
Горожане
+ 31
Заслуженный
пенсионер
а кто поставляет продукты в гимназию №6?
"Научиться танцевать танго – это означает овладеть искусством танцевать вдвоем и непринужденно общаться." Диего Аришаг
Горожане
+ 266
Великий Гуру
17.09.2009 10:23]

У Кременчуці 20 дітей отруїлися у шкільній їдальні

Вчора після 17.00 до дитячої лікарні Кременчука Полтавської області було госпіталізовано 20 учнів школи-гімназії № 6.
Як передає кореспондент УНІАН, у них харчове отруєння. За попередньою інформацією, діти поїли у шкільній їдальні гречану кашу і сосиски, після чого відчули себе погано.
Станом на 7-му годину 17 вересня на лікуванні перебуває 20 дітей 6-13 років. Стан здоров`я постраждалих середньої тяжкості. Остаточний діагноз буде встановлено сьогодні до 12.00.
О 14.00 в міськвиконкомі відбудеться засідання надзвичайної протиепідемічної комісії. Мер Кременчука Микола ГЛУХОВ вже заявив, що лікарні буде виділено додаткові кошти на закупівлю медикаментів для лікування дітей.

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-336527.html
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 65
Почетный
старейшина
Что-то столько подобных случаев в Украине за последнее время, что напрашиваются подозрения на откровенное вредительство! Ведь всегда были и некачественные продукты и нерадивые повора, но такого не было! Что-то здесь не то!
Как низко смотреть на всех свысока!
Leonid S. Sukhorukov
Горожане
+ 266
Великий Гуру

azalia писал:напрашиваются подозрения на откровенное вредительство!


Нет, здесь другой случай, - бесконтрольность и безответственность!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
0
Аксакал

azalia писал:Что-то столько подобных случаев в Украине за последнее время, что напрашиваются подозрения на откровенное вредительство! Ведь всегда были и некачественные продукты и нерадивые повора, но такого не было! Что-то здесь не то!



Полностью согласен с ruda98.
Никто никак (существенно) не наказывается.
Зато искус набить себе карман на экономии продуктов (или их некондиции) ой как велик.
"Если кто-то вас не переваривает, значит не сумел сожрать". :)
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
25 детей в больнице
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Горожане
+ 2
Местный
Так кто поставляет продукты?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте