Кількість дітей, які отруїлися у Кременчуці, зросла до 20

0
Lia
Горожане
+ 1
Залетный
Тендер на поставку продуктов в дет. сады и школы, если не ошибаюсь, у ЧП Диадема.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

Цитата: Тендер на поставку продуктов в дет. сады и школы, если не ошибаюсь, у ЧП Диадема.


Диодема - это таже самая сеть магазинов "Богдан" - одна контора.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
В усьому, в більшості того що сталося, винні павуки і грязюка, які були в харчоблоку. Таку версію, принаймні на цьому акцентовано увагу, оприлюднив сьогодні головний санітарний лікар міста Віктор Акімов.
Директор школи до речі мені каже - та не, у нас там чистота та порядок. Щодо ковбаси, то вона за запевненям постачальника "Богдан" була вищого гатунку - сосіски.
Не виключено, що інфекцію заніс якийсь працівник кухні. - така санітарна версія.
Але є точка зору батьків, до того ж ми знаємо, що дізентерія та сальмонельоз про які йдеться, від павутиння не приходять. Всі подробиці далі ще будуть, але тепер погнав на батьківські збори в Крюків в гімназію №6 ( Писатель писав після бігу по городу та наради з цього питання і задавання питання до мера) Побіг далі
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Горожане
+ 17
Почетный
гражданин
Сейчас на всём экономят! А страдают и взрослые и дети.
Сам уже несколько дней с животом мучаюсь...
Per aspera ad astra!
49° 01' 32,3" N
33° 27' 58,6" E
Горожане
+ 2
Гражданин
Я с утра была в больнице и сама видела , как дети с температурой и болями в животе приходили...Нам жутковато стало...Говорят сейчас и вирусы дают осложнения на желудок, печень, почки.Мы сейчас болеем бронхитом, , но в начале почему-то болел живот!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Це Алєксеєвичу - вам в такому випадку є сенс прийти завтра до гімназії №6 та отримати ліки , які будуть видавать дітям для профілактики кишкових захворювань. Не антибіотики. Прийнамні, на таке націлені медики і ліки видаватимуть безкоштовно - за рахунок мерії. Скажете, що ви учень 11 класу.

До речі, як на мене нині, на цю хвилину, важко визначити загальну кількість дітей які захворіли. Враження таке, що цього ніхто не знає. Твердження мера міста оприлюднені сьогодні о 18-00 - хворих дітей в дитячій лікарні - 28 осіб. На денному стаціонарі , тобто ті, хто хворіє вдома і до кого завітали лікарі та встановили діагноз - 17. Але сьогодні в школу ( ліцей №6) не прийшло 167 учнів. Отут питання - діти, які в школу не прийшли: вони хворі чи здорові ?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте