Прививки от кори - прививки смерти

0
Горожане
0
Проездом

DolcheVita писал:А меня уж очень сильно рассмешил стенд в 1-ой детской пол-ке. В нем народу доносили как вредно электромагнитное излучение, сотовая связь и т.п.

Что конкретно Вас так развеселило?


Wondermaker, в 4-й поликлинике возле гардероба информ. листы лежали.
Оказалось, что если беременная женщина сделала прививку против краснухи не зная о своей беременности, то ей не о чем беспокоиться. В листовке призывали не обращать внимания на способность вируса краснухи вызывать уродства плода.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
А интернет и газеты нас разве не веселят, сообщая то,что пиво вредно,то что оно полезно, то грядет мороз в Москве, то что его не будет....
Но это не мешает читать газеты и кликать по рабочему столу....А поликлиника , видите ли , вызывает недоверие...
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Вообще говоря о прививках и отвечая скорее на вопрос Юли почему у нас так много аллергий, то ответ дала счетная палата Украины на проверку аудитом МОЗ - "Основна частина вакцин, внесених до Календаря профілактичних щеплень, вперше була зареєстрована в Україні у 1996-1999 роках.
Фактично із 32 найменувань вакцин, що використовуються в Україні для проведення включених до Календаря обов'язкових профілактичних щеплень проти 10 інфекційних захворювань, при реєстрації та перереєстрації лабораторний контроль якості пройшли лише три імунобіологічні препарати: у 2005 році - вакцина для профілактики гепатиту В (м. Харків), у 2002 - вакцина проти кашлюку, дифтерії та правця (АаКДП, Бельгія) та у 2007 - вакцина проти кашлюку, дифтерії, правця та гемофільної інфекції (ТЕТРАкт-ХІБ, Франція). Решта - 29 МІБП восьми виробників, при реєстрації та перереєстрації в Україні, лабораторний контроль не проходили. Контроль за якістю вказаних медичних імунобіологічних препаратів проведено при реєстрації за зведеними протоколами виробника, тобто, на підставі документації, яка описує методики проведення випробувань імунобіологічного препарату, установлює якісні і кількісні його показники, допустимі межі, вимоги до упаковки, маркування, умов зберігання, транспортування, терміну придатності тощо.
Відповідно до Порядку здійснення державного контролю за якістю МІБП*, одним з елементів контролю якості імунобіологічних препаратів є наявність сертифіката "Належної виробничої практики" (GMP), визнаного Державною службою, а для вітчизняних - чинної ліцензії на виробництво лікарських засобів.
* Затверджений наказом МОЗ України від 06.12.2001 № 486.
Як наслідок занижених вимог до єдиного вітчизняного виробника ЗАТ "Біолік", вакцини якого використовуються для профілактичних щеплень, не має сертифіката "Належної виробничої практики" (GMP) і, відповідно, не є конкурентоспроможним на міжнародному ринку. »
Думаю никого теперь не удивляет почему так много аллергий и реакций на вакцины.
А если говорить о плакатах - в третьей детской поликлинике - висит плакат- Манту не має альтернативи - что не соответствует истине. К сожалению наши медики заинтересованы в манту , бо большие откаты идут в МОЗ. И плевать они хотели на здоровье наших детей . Сейчас манту приостановлена- а как же в Харькове 42 ребенка пострадали после нее. Что им вкололи- это снова загадка( первая это Винницкие дети , кот. остались инвалидами) И БЦЖ- к сожалению сейчас как мертвому припарки , потому как сами пульмонологи говорят- что туберкулез мутировал и вакцина не помогает. Вакцина от гепатита В - сейчас очень аллергенная. Но ничего скоро нам уколят вакцину от свиного гриппа- в мире ее еще не существует, а на Украине уже есть- вот такие мы впереди планеты всей.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 8
Местный
Прошу отозваться тех кто сталкивался с проблемой покупки прививочной карты для ребенка, все сообщения в личку.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте