Мавроді запускає нову піраміду МММ-2011

0
Горожане
+ 24
Старожил
Засновник знаменитої піраміди МММ Сергій Мавроді оголосив про створення нового проекту. Він запевнив, що шахраювати більше не буде, і вкладники отримуватимуть 20% прибутку щомісяця.

Засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді оголосив про початок свого нового проекту, який отримав назву МММ-2011 "Ми можемо Багато".

За словами Мавроді, громадяни, які вирішили вкласти свої гроші в його новий проект, отримуватимуть 20% прибутку щомісяця, прибуток пенсіонерів та інвалідів становитиме 30%.

Вкладники відкриватимуть свої рахунки в електронних платіжних системах в доларах США. На розміщені гроші вони зможуть купувати віртуальні квитки, які будуть зростати в ціні.

"Будуть знову запроваджені ці квитки. Хто в МММ грав, пам'ятає, хто не грав, це ніби розрахункова одиниця, квиток, акція, яка різниця. Віртуальний квиток, це не цінний папір, просто фантик. Вони будуть зростати в ціні", - заявив засновник МММ.

За словами Мавроді, його проект є структурною фінансової соціальною мережею. Проте він не заперечує, що вона стане черговою фінансовою пірамідою.

Мавроді розповів, що він є тільки родоначальником цієї ідеї, і керуватиме процесом, призначивши управляючого, який буде займатися адміністративною роботою.

"Я взагалі займатися не буду. Гроші я ніякі не беру. Мені нічого не треба", - наголосив Мавроді.

Він висловив упевненість, що за рік учасниками його проекту стануть 100 тисяч людей, а в другий рік кількість вкладників збільшиться до мільйона. Вкладниками можуть стати мешканці будь-якої країни світу.

"Система абсолютно невразлива, незнищенна, навіть якщо всі бояться, що зі мною щось зробить влада. Хоча, не зрозуміло за що. Якщо тільки наркотики підкинуть чи атомну бомбу. Тут мені щось інкримінувати неможливо, я до грошей не торкаюся", - заявив Мавроді.

Він підкреслив, що навіть якщо його не стане, система все одно працюватиме.

"Живеш у дурдомі і чекаєш весь час на якість підступи. І те, що наша влада обов'язково буде влазити і намагатися заважати. Хоча чому тут заважати? Я допомагаю людям. Взагалі безкорисливо. Я нічого не маю. Ні копійки", - сказав він.

У середині 1990-х років піраміда "МММ" Сергія Мавроді розорила мільйони росіян.

У 2003 році Мавроді був засуджений до 13 місяців позбавлення волі, а в квітні 2007 року - до чотирьох з половиною років в'язниці. Свій строк Мавроді відбув, після чого вийшов на волю

джерело

свій коментар:

У зв'язку з цією новиною згадується вислів Альберта Ейнштейна: "Есть только две бесконечные вещи: Вселенная и глупость. Хотя насчет Вселенной я не уверен"
Горожане
+ 17
Почетный
гражданин

enic писал:У зв'язку з цією новиною згадується вислів Альберта Ейнштейна: "Есть только две бесконечные вещи: Вселенная и глупость. Хотя насчет Вселенной я не уверен"


Per aspera ad astra!
49° 01' 32,3" N
33° 27' 58,6" E
Горожане
+ 2
Местный
Интересно кто же поведется на это еще раз? Хотя я думаю найдутся...
Во всем можно найти пАзитиФФ
Горожане
0
Проездом
Найдутся-найдутся. Мир лохами полон
Горожане
+ 56
Гражданин
Последнюю неделю на перекрестке Пролетарской и Ленина, возле книжного ряда стоит палатка МММ-2011. И самое интересное - что останавливаются люди 50-70 лет... Жизнь их видимо не научила ничему.
В каждом "шучу" всегда есть доля правды,
В каждом "не знаю" - какое-то знание,
В каждом "мне все равно" - какие-то эмоции,
А в каждом "я в порядке" - доза боли
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
"Пока живут на свете дураки, нам жить обманом, стало быть, с руки!"
Было бы нелепо, что бы в стране дураков - не было дураков, в достаточном количестве!
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина

Даviд (11.01.2011, 08:11) писал:Интересно кто же поведется на это еще раз? Хотя я думаю найдутся

У меня уже одна семья повелась и конкретно-с втягиванием бабушек-дедушек, всех знакомых и пр. Когда я ответила, что там мои 300 дол еще с 90х лежат, ребята искренне возмутились -"его тогда подставили и вообще разве можно сравнивать тогда и сейчас". Вот удивительно, ничему жизнь не учит.
I will survive
Горожане
+ 12
Местный

leka (22.04.2012, 20:26) писал:ребята искренне возмутились -"его тогда подставили и вообще разве можно сравнивать тогда и сейчас"


У меня два друга на это повелись, вложили по моему по 4 или 5 тыщ грн, через 2 года должны получить дивиденды в размере 400 000 грн вот, ждемс. Причем самое противное что люди понимают что пирамида, но искренне верят в то что в этот раз их не кинут, а тот раз это были жуткие происки российских спецслужб, доказать что либо - не реально, и не дураки же, серьезные дядьки с серьезным бизнесом, так что про бабушек и дедушек я вообще молчу!

fiat (13.01.2011, 00:14) писал:Найдутся-найдутся. Мир лохами полон

Вот это верное выражение, хотя я на 100% уверен что здесь найдутся люди которые будут доказывать что мы не лохи и лохи не мы.
Нет препятствий, кроме тех, в которые ты веришь сам.
Нет ограничений, кроме тех, которые ты выбрал сам.
Нет невозможного для того, кто разрешил себе невозможное ...
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

shek-li (22.04.2012, 19:55) писал:что останавливаются люди 50-70 лет...


уже и молодёжь там. Муж рассказывал - напарник положил на 6 месяцев, ждут. Там какие то громадные проценты, чуть ли в 70%. Ну откуда? Я не пойму, как же люди могут вестись. Мне лично еще не встречался не один человек, с которым я бы пообщалась и мне он довел аргументы того, что действительно получил деньги с учетом "огромный" процентов!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

лЮлька (14.05.2012, 20:53) писал:Мне лично еще не встречался не один человек


Вы потенциальный клиент этого лохотрона
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте