В память об участниках Великой Отечественной

0
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
Mashenka
12:37, 13.05.2011
Фанфари відлунали

12 могил учасників війни, розташованих на крюківському кладовищі, деякі з яких взагалі занедбані, прибирали кременчуцькі волонтери з молодіжної групи "Діти Кременчука".

«Напередодні Дня Перемоги у Кременчуці проводиться безліч різноманітних заходів із вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Та, на жаль, в забутті найчастіше залишаються ті, хто поклав своє життя за свободу та мир у нашій країні.

8 травня, волонтерська група "Діти Кременчука" спільно з всеукраїнським благодійним фондом "Сонячні долоні" та кременчуцькою загальноосвітньою школою-інтернатом ім. А.Макаренка провели акцію "В память про учасників Великої Вітчизнгяної війни". В рамках цієї акції було прибрано 12 могил учасників війни, розташованих на крюківському кладовищі, за якими немає належного догляду, деякі взагалі мали вигляд давно покинутих», – говорять волонтери благодійного фонду "Сонічні долоні".

Тож прибирати могили взялися волонтери спільно з учнями школи-інтернату.
"Хочемо подякувати усім дітям, які взяли участь у нашому заході. Завдяки їх завзятій праці, ми дуже швидко впоралися з прибиранням", – розповідає Ганна Кригіна, голова благодійного фонду "Сонічні долоні", – "Засновники нашого фонду, вже не перший рік мають постійне шефство над школою-інтернатом ім. А. Макаренка.

Дуже приємно, що і адміністрація школи також завджи підтримує наші ідеї. Тож і цього разу, усі учасники заходу були забезпечені інвентарем: граблями, сапками, сокирою для вирубування гілок, рукавичками та мішками для збирання сміття. Це був внесок і школи-інтернату, і шефів".

Після прибирання могил шефи організували для учнів інтернату та волонтерів "польову" кашу та пікнік на березі Дніпра.



Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте