Защита прав потребителей

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
10:50, 14.05.2012
Підпис такий - Прізвище, ім"я , по батькові ( заглавними буквами) та адреса - назва вулиці та № будинку.
на оцю поштову скриню. kurilov2004@inbox.ru
Звернення буде розміщено в міських газетах. Переліку прізвищ не буде - лише кількість кременчужан, які не хочуть подорожчання та їхня думка - чому не хочуть.
Забаненные
+ 133
Почетный
старейшина
писатель, отписался. Правильное и нужное дело делаете.
Не существует безвыходных ситуаций, лишних людей, случайных встреч и потерянного времени.
Горожане
+ 48
Старожил
писатель, +2, отправила е-mail.
Ежевика растет и под крапивой...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
11:26, 14.05.2012
Пішов на війну - на засідання комісії з питань ціноутворення при міськвиконкомі. Порядок денний засідання - подорожчання проїзду для ПП "Ямщик", "СоюзАвтоЕкспрес", АТП 15307. (Маршрути - 15-Б, 18, 30, 9, 3-а, 3б, 25,28, 13,) Прогнозована вартість 2,5 грн. Щас або я дам прикурить, або мені дадуть. Але нічого - всі питимемо корвалол

Отже ситуація така .
Обговорення питання нових цін тривало аж 11 хвилин 48 секунд. Звернення це від людей я зачитав. Де вони приховують розрахунки - теж сказав. Але враховуючи , що міська влада нас любить, приблизно як всі ми - тиф, гарячку та холеру..., вартість нову, підвищену до 25 %, або 2,5 грн на всі маршрутні таксі виносять на затвердження виконкому цієї п"ятниці.
Виступ мій аргументував Андрій Погрібний - сказав, що як потрібно, то підвищення все одно буде. Але сам він ніколи в маршрутках не їздить - є Мерседес.
Колеги мої поставлять все також на сайт Телеграфу та покажуть на Візиті. Відповідно, я напишу все, що знаю і про причини - в газету теж і на першу сторінку з великими фото кременчуцьких ініціаторів подорожчання життя .
Що можна зробить ще - аби зупинити подорожчання? Один тільки вихід я бачу - потрібні звернення до мера Олега Бабаєва, У нього є свій блог. Бо інакше подорожчання цін буде і на всіх маршрутах одночасно. Може ще хто шо надумає - кажіть. Особисто мені не хочеться платити більше, бо для цього немає підстав
Горожане
+ 329
Великий Гуру

писатель (14.05.2012, 12:10) писал:Що можна зробить ще - аби зупинити подорожчання? Один тільки вихід я бачу - потрібні звернення до мера Олега Бабаєва, У нього є свій блог.


Ни что не остановит желание пана Кургаева найти источник финансирования для покупки Тойоты Камри...
Но обратить внимание общественности необходимо. И опубликовать список голосовавших. Бизнес-центр г-на Холода мы уже кредитуем. Бабаев об этом не в курсе?
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Кургаєв собі Тойту нову вже купив - а ціни підвищать в п"ятницю. Може е сенс звонити на 1563 та ставити прохання меру в блог ? Щас друзі з Телеграфу теж щось робитимуть. Ну не можна ж так ціни підвищувати безпричинно

Блін - депутатів міської ради кременчуцьких гукав на засідання комісії - ніхто не прийшов

Тож тарифи на проїзд зростають на чверть , бо газ подорожчав на 19%, бензин А95 – на 24 %, мінімальна заробітна плата підвищилася на 16 відсотків. (Пояснення з диктофону знімаю)
Горожане
+ 48
Старожил

писатель (14.05.2012, 13:09) писал:газ подорожчав на 19%, бензин А95 – на 24 %, мінімальна заробітна плата підвищилася на 16 відсотків.


Пусть кассовые аппараты ставят - сразу будет видно в каком "убытке" маршрутчики.
Ежевика растет и под крапивой...
Горожане
+ 266
Великий Гуру

Ежевика (14.05.2012, 13:12) писал:Пусть кассовые аппараты ставят - сразу будет видно в каком "убытке" маршрутчики.


+100%!!!!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
Блиц-мать

Ежевика (14.05.2012, 13:12) писал:Пусть кассовые аппараты ставят - сразу будет видно в каком "убытке" маршрутчики.


Ежевика
Добиться положительного результата подобными акциями вряд ли получится. Ну, разве что временно.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Чим добитися можна Сарабі ? І чи слід нам не втручатится ?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте