Есть ли у нас в городе помощь беженцам

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
17:41, 02.07.2014
Прочитал стихи Ксении Корчмы, многодетной мамы из Славянска, впечатляет.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 131
Великий Гуру
Тань, читаю ее, но так тяжело. Чисто по-человечески жалко... но когда читаешь комменты там... жуть. Но может и надо для собственного внутреннего развития помогать таким, хорошим, но инакомыслящим.
А про думать, чем помочь... что тут думать - им деньги нужны. Ну и молитвы, чтоб быстрее там восстановился мир, и они могли начать отстраиваться.
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина
Кипр, я думаю и жилье. Вон у нас координационный центр есть для беженцев, может и им туда обратиться. А вообще радует, что люди отзываются.

Старший сержант запаса (02.07.2014, 16:37) писал:Прочитал стихи Ксении Корчмы, многодетной мамы из Славянска, впечатляет.

Они ещё и в конкурсе на Интере "Поющая семья" до финала дошли :) Мечтали крышу у дома покрыть :(
Горожане
+ 180
Великий Гуру
tabula (02.07.2014, 16:53) писал:Они ещё и в конкурсе на Интере "Поющая семья" до финала дошли :) Мечтали крышу у дома покрыть :(
У Вас есть контакты, как им можно помочь?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина
tabula
18:45, 02.07.2014
Старший сержант запаса (02.07.2014, 17:03) писал:У Вас есть контакты, как им можно помочь?

Из текста, по ссылке:
Если у вас есть желание помочь, то это можно сделать любым из ниже написанных способов:
ЯНДЕКС-кошелек 410011026993140
Любой системой переводов (Вестерн Юнион, Маниграмма, и так далее из любой точки мира)
На имя Корчма Оксана Степановна, Украина (говорят, что город не важно)
Карта ПриваБанка 6762 4682 0777 3692 (если показывает, что нет идентификации, то не волнуйтесь, у Ксении Корчмы нет идентификационного кода и система её не опознает)
Реквизиты ВЕБМАНИ:
R124338850905
Z298379357037
E963688562448
ХРАНИ ВАС ВСЕХ ГОСПОДЬ!!!

У Ксении сейчас нет телефона и компьютера (сгорели). Есть телефон её мужа 0505376863 (Александр)
А это профиль её старшей дочери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003431500
676&fref=ts

Профиль самой Ксении: https://www.facebook.com/mamasoslav
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина
Информация от писателя:
Не ставили таких оголошень, але сьогодні людей з Донецької області приїхало в Кременчук дуже багато. За два дні - 20 сімей. Дуже багато малих дітей віком до 1 року. Зі Словянська, Горловки, Краматорська , Красного Лимана... Потрібно все, включно зі холодильниками б у, телевізорами б у ( свій другий завтра віддам), дитячими речами.... Оголошення ставимо у всі міські ЗМІ - газети, сайти, все що є у Кременчуці і прошу поширити.
За 5 хвилин - доповнення додам. Ситуація справді важка ще й вихідний день

Какие вещи срочно нужны беженцам из Славянска, прибывшим в Кременчуг Люди нашли жилье, но нуждаются в предметах первой необходимости Кременчугская организация ВО «Майдан» и сами беженцы обращаются к кременчужанам с просьбой помочь. - Только за два последних дня в город прибыло 20 семей с детьми. Едут не только из Славянска, но и из Краматорска, Горловки, Красного Лимана, - рассказал активист Леонид Харченко. «ТелеграфЪ» пообщался с беженкой Мариной, которая приехала с дочерью из Славянска. Они осваиваются в нашем городе. - Город нравится, главное, здесь тихо, спокойно и не стреляют, - говорит Марина. В Кременчуге она сняла квартиру, но холодильника нет, а без него летом не обойтись. Также беженцам нужны такие вещи: телевизор, утюг, коляска – есть семья с 8-месячным ребенком. Одна семья приехала с четырьмя детьми, двое – трехмесячные близнецы. Эти люди будут очень благодарны, если им помогут с детским питанием. Пригодится оно и другим беженцам, люди с детьми продолжают прибывать в Кременчуг. Также можно приносить постельное белье, полотенца. Вещи можно приносить в городскую организацию ВО «Майдан» на бульваре Пушкина, 8. Также просьба помочь с жильем для беженцев: предоставить жилье бесплатно или за умеренную цену. Телефоны координаторов: 097-410-50-69 – штаб, дежурный 068-743-02-55 – Анна Павленко 066-600-83-07 – Леонид Харченко

UPD: Спасибо всем - кто откликнулся на оголошення. Ситуация уже не катастрофическая -люди помощь эвакуированным с Донбасса приносят, кто утюг, кто детские вещи, кто продукты... Новые беженцы тоже едут, но уже не 20 семей сразу - всего по 3-4 с детьми каждый день. В основном - женщины и дети.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
КРЕМЕНЧУК. БІЖЕНЦІ ЗІ СХОДУ. ГУМАНІТАРНА КАТАСТРОФА СТУКАЄ У ДВЕРІ
Переселенці зі Сходу Україну не мають ні грошей, ні речей, ні їжі, аби пережити у Кременчуці війну, яка триває у їхньому регіоні.
Поки що людям роздають гуманітарну допомогу, яку для наших Збройних Сил зібрали кременчужани. Втім, надовго такої допомоги не вистачить, тож найбільш імовірно, люди просто прийдуть за нею у міськвиконком.
Куди підуть – орієнтовно, в кабінети першого заступника міського голови та його заступників.
«Вся справа в тому, що у більшості наших родин закінчують кошти. І ми не знаємо, що будемо їсти вже післязавтра», - говорить репортеру Олена - біженка зі Слов’янська. У інших жінок, які разом з дітьми прийшли в офіс міського Майдану – такі ж проблеми.
Вони сплачують за квартири по 1500 гривень, але у людей немає роботи. І головне – всі чекають хоч на якусь матеріальну допомогу.
«Влада допомогла нам і вирішила питання з дошкільними закладами, але люди голодні», - розповідає репортеру інша мешканка Слов’янська.
Аби якось виручити громадян, у громадському об’єднанні Майдан, що на бульварі Пушкіна, організували надання гуманітарної допомоги. Громадянам видають продукти харчування та дитячі речі – дуже багато родин зі сходу приїхало до Кременчука разом з дітьми.
Потрібна допомога міської влади, інакше люди прийдуть у міськвиконком за нею. Допомога потрібна перш за все у харчуванні, - на думку представника міського Майдану Леоніда Харченка, чиновники кременчуцької мерії, які розпоряджаються бюджетними грошима не повинні залишатися у стороні.
«Ми ініціюємо на завтра проведення такої зустрічі евакуйованих з міськими чиновниками у виконкомі. Інакше, це питання не вирішити», - додає співрозмовник.
На яку саме годину планується провести таку зустріч – уточнюється. Останнє про що варто сказати – це про гуманітарну допомогу біженцям. Як і вчора, а кількість сімей зі сходу у нашому місті значно зросла за вихідні, людям потрібні продукти харчування, дитячі речі … й аж до диванів, бо сплять у
Горожане
+ 74
Великий Гуру
13:00, 14.07.2014 №18
+ 1
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень

Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривеньСьогодні вранці до штабу кременчуцького громадського об’єднання «Майдан» завітав кременчужанин Олег Кузьменко, який щойно повернувся з Білорусі. Почувши перед поїздкою до родичів про потреби біженців, що перебувають у Кременчуці, у дитячому харчуванні, він накупив його у сусідній країні, щоби передати через активістів «Майдану» родинам вимушених переселенців.
«Дитячі суміші та консерви у Білорусі виготовляють тільки із натурального, екологічно чистого молока та м’яса. Я вирішив допомогти дітям-біженцям з Донбасу та Криму тим, чим можу», - пояснив свій вчинок Олег.
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень
Він передів чотири валізи із молочними кашами «Белакт» та дитячими м’ясними консервами на загальну суму близько 3 тисяч гривень. Як зізнався небайдужий до чужого горя кременчужанин - це його перша допомога біженцям. А раніше, разом із своїми друзями, він допомагав кременчуцьким артилеристам та бійцям, що воюють в зоні проведення антитерористичної операції.
«Таких небайдужих кременчужан стає в нашому місті все більше. Ми постійно, інколи двічі на тиждень, відправляємо вантажівки із зібраною допомогою нашим військовим в зону АТО. Останнього часу багато людей стали приносити допомогу до штабу «Майдану» і для родин біженців, які були змушені тікати від війни на Сході до Кременчука», - прокоментував надану допомогу активіст «Майдану» Леонід Харченко.
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень
Нагадаємо, допомогу для військовослужбовців, що захищають Україну від терористів на Сході, та родин біженців можна передавати в штаб громадського об’єднання «Майдан», який знаходиться на бульварі Пушкіна,8. Вимушеним переселенцям також потрібне житло. Дзвонити щодо надання допомоги та пропозиціям по житлу можна за телефонами:
097-410-50-69 (черговий штабу),
068-743-02-55 (Ганна Павленко – житло для біженців),

В. Крук

У Кременчуці сьогодні очікують на нових біженців зі сходу

Сьогодні до Кременчука прибудуть нові біженці, які втікають від війни з Донецька та Луганська. Очікується, що лише з Луганська до міста приїдуть чотири родини.
Про те, що біженці поступово їдуть до Кременчука, але цими вихідними їх потік був не надто значним, «Програмі плюс» розповіли у міській громадській організації «Майдан», що на бульварі Пушкіна 8.
«Загалом проблема розселення цих людей існує. Але головне – не вистачає матраців, ліжок, дитячого одягу, дитячого харчування й таких побутових речей як праски, б/у холодильники та телевізори й решти», - розповів газеті представник міського «Майдану» Леонід Харченко.
За його словами, у родинах біженців дуже багато малих дітей й єдине на що можуть розраховувати ці люди – на допомогу кременчужан.
Варто додати, що останню таку родину – жінку з грудною дитиною міська громадська організація приймала сьогодні вночі, а вже зранку дитину та її матір було доправлено до міської дитячої лікарні.

Анастасія Лисенко
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
Помогите, пожалуйста, девушке с Луганска, переехавшей в Кременчуг с детками. Она не просит материальной помощи, просит помочь советами. Вот её просьба тут: http://sovet.kidstaff.com.ua/question-557109
Горожане
+ 14
Старожил
Irochka, Ирочка, спасибо!
Отписалась, будем помогать, чем сможем
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте