Канализация в частном доме

0
Горожане
0
Проездом
Newsmaker
17:43, 08.11.2012
Интересует вопрос устройства канализации при грунтовых водах. Просьба поделиться опытом.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Так які там питання . Беремо лопату , копаємо яму. З будинку тягнемо трубу діаметром по моєму 100. І все. Яму бетонуємо .
Горожане
0
Проездом
это все так , но когда подземные воды , вода в яме не уходит , а переполняется.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:58, 08.11.2012
Тоді робимо так, як заступник мера Валерій Медведовський на вул. Марусі Чурай. Копаємо яму на 20 кубів, бетонуємо її всю. Кришку закриваємо плитами з бетону. А відкачуємо спеціальною 20-кубовою машиною з водоканалу.
Грунтові води є скрізь. Дощ йде, рівень піднімається. Дощу немає - рівень зменшується. В приватному секторі нашого міста практично немає каналізаційних колекторів

В селі під Комсомольськом - Піддубному такі колектори є. У наших кременчуцьких селах - Ревівка, Щемилівка, Велика Кохнівка... - немає.
Але я б чесно - не переживав. Якщо в окремих ПТУ Кременчука теж немає каналізації, то чим у вас кращий будинок ?
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

karelinvn (08.11.2012, 12:55) писал:Интересует вопрос устройства канализации при грунтовых водах


А где их нет?
Вариантов великое множество. Вот навскидку пара несложных вариантов:
1 и 2
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 4
Местный

karelinvn (08.11.2012, 12:55) писал:Интересует вопрос устройства канализации при грунтовых водах. Просьба поделиться опытом.

- а на якій глубині грунтові води? Ви є повсюди, але для того щоб знати треба прокопати в глубину, бажано всеною. В Крюкові, наприклад, на глибині 3 метрів грунтових вод немає. Не полінуйтесь пошукати в інтернеті на форумах, на яких доречі і фото є інформацію про каналізацію, глибину і септик.
Я, наприклад, через те що біля забору не було можливості розмістити яму, так як мінімальна рекомендована відстань від фундамента до ями 10 метрів, вивів трубу в огород на відстані 35 метрів від скважини і там на глибині 2,5 метрів зробв монолітну армовану коробку (септик) 2 х 3 м висотою 2 метри і зробив монолітний дах, а по верху пвіментрвий шар грунту для огородини. Дно засипав щебнем і залив цементним розчином. Поряд зробив ще одну яму з БілАЗовських колес для того, щоб тверді частинки залишались в септику, а вода (при переповненому септику) зливалась і впитувалась в грунт через іншу яму. За 3 роки в септику зібралось води меньш ніж пів метра, так як вода просочувалась через пагано залиту цементним розчином підлогу
Горожане
0
Проездом
грунтовые воды доходят 1,5 м
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Два варіанти - яму бетонуємо повністю, або не бетонуємо. Все залежить від вашої спроможності оплачувати замовлення машини, яка все відкачуватиме .
Горожане
+ 4
Местный
в погребі вода є?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте