Всеукраїнська виставка голубів «УКРАЇНА ЄДИНА»

0
Горожане
+ 2
Командировочный
pigeons
16:26, 28.07.2014
27.09.14 року в місті Кременчуці відбудеться Всеукраїнська виставка голубів і домашніх улюбленців - «УКРАЇНА ЄДИНА»




Детальна інформація та попередня реєстрація :
Просимо Вас в коментаріях залишати ПІП, адресу, породу голубів та приблизну кількість

www.ok.ru/grouppigeons]www.ok.ru/grouppigeons
www.vk.com/pigeons_ua]www.vk.com/pigeons_ua
www.facebook.com/pigeonsua]www.facebook.com/pigeonsua
Горожане
0
Проездом
pigeonsua
22:22, 29.09.2014
Виставка голубів в Кременчуці зібрали рекордну кількість учасників і відвідувачів.

Напередодні Дня міста, 27 вересня, у Кременчуці відбулася виставка голубів, яка стала в нашому місті вже традиційною. Завдяки їй бульвар Пушкіна цього дня перетворився не просто на зелений, а ще й на живий і багатолюдний куточок природи. Тут були представлені не тільки різні породи голубів, а й інші види птахів, домашньої живності та птиці, серед яких: павичі, папуги, рідкісні породи кролів та багато інших. Цього року виставка голубів була рекордною за кількість учасників, вони приїхали до нашого міста з різних регіонів Полтавщини та України. Всі вони відзначили високий рівень підготовки та організації заходу, а також вагому підтримку міської влади. Кременчужани, які прийшли цього дня на виставку мали змогу не тільки подивитися на живі експонати, а й насолодитися спілкуванням з домашніми улюбленцями.
Перший заступник міського голови Віктор Калашник, який взяв участь у відкритті виставки голубів, особисто обійшов всіх учасників та подякував кожному з них за участь. «Голуб у всі часи був символом миру і благополуччя. Наша країна, як ніколи, потребує миру. Ми всі стомилися від війни, від того, що на Сході України гинуть люди. Тому виставка голубів є не тільки символічною, а й дуже доречною. Вона в черговий раз підкреслює те, що Кременчук – за мир», - зазначив Віктор Калашник. Він також підкреслив, що Кременчук завжди займав і продовжує займати чільне місце в голубівництві. Тут збережені та виведені чудові породи голубів, такі як: «Крюківські білі - панські», «Крюківський білий голуб», «Кременчуцькі білі чубаті», «Кременчуцькі чорні чубаті», «Кременчуцький голуб», «Крюківський рябий панський» та інші.
http://www.kremen.gov.ua/news/?id=10125














https://www.facebook.com/pigeonsua

27.09.2014г. Бульвар им. #Пушкина - Всеукраинская #выставка #голубей, редких и декоративных #птиц #"Украина #Единая" Ко Дню #города и в знак #мира и единения страны.
Горожане
0
Проездом
pigeonsua
19:49, 30.09.2014
29 сентября в редакцию газеты «ТелеграфЪ» приехали представители общественной организации экодвижение «Зеленая планета» (клуб Голубеводов). В Кременчуге ко Дню города в честь мира и единения страны проходила выставка голубей, редкостных домашних птиц и экзотических животных под названием «Украина — единая страна». Организаторы выставки разместили прозрачный ящик для сбора средств военным, служащим в зоне АТО. Глава оргкомитета Геннадий Тертычный лично привез опломбированный ящик с деньгами, собранными кременчужанами. Купюры были разные: и 2 грн и 200. Всего было собрано 2615 грн и передано представителям ИД для закупки термобелья, в котором так нуждаются военные.
Горожане
0
Проездом
pigeonsua
20:58, 01.10.2014
27 вересня, у #Кременчуці відбулася #виставка #голубів, яка стала в нашому місті вже традиційною.















Горожане
0
Проездом
pigeonsua
20:24, 17.10.2014
27.09.2014г. Бульвар им. Пушкина - Всеукраинская выставка голубей , редких и декоративных птиц "Украина Единая " Ко Дню города и в знак мира и единения страны.

Горожане
0
Проездом
pigeonsua
22:04, 21.10.2014
Наша громадська організація голубівників разом з Українським державним підприємством поштового зв'язку "Укрпошта" реалізувала спільний проект марки - серіїї Голуби України. Ми надіслали фото голубів, в тому числі нашу світову гордість "Крюківські голуби". Придбати марки можливо після погашення.
10 жовтня вводяться в обіг та вважаються дійсними для оплати послуг поштового зв'язку в усіх відділеннях поштового зв'язку поштові марки серії «Голуби»: «Крюківський», «Одеський турман», «Київський світлий», «Миколаївський високолітний».
Наша країна – визнаний світовий лідер в області голубівництва. Талантом і працею голубівників України виведені вінницькі кольорові, донецькі, кримські кольорові, луганські, хмельницькі бурі та багато інших порід. У цьому намисті є три зірки світової величини – київські світлі, миколаївські високолітні і одеські турмани – широко відомі від Аргентини до Японії.
На поштових марка представлені перлини українського голубівництва: київські світлі, одеські турмани, миколаївські високолітні та крюківські.
Марка № 1399 «Крюківський».
Крюківські – одна з корінних порід, вершина досягнень українських голубоводів. Аналогів ця порода не має. Білосніжні, витончені, мініатюрні, з яскравим жвавим темпераментом.



www.facebook.com/pigeonsua
Горожане
0
Проездом
#Філателія - #марки, #конверт, #листівка. #Крюківські голуби.




Горожане
+ 2
Командировочный
Как жаль, что не гоняют больше дети,
по крышам белых голубей,
не потому-ли чаще слышно:
- Убей!

Геннадий Тертычный
Горожане
+ 2
Командировочный
24 сентября 2016 года в городе Кременчуг (Украина, Полтавская область, бульвар Пушкина) состоится -

III Международный фестиваль (выставка) голубей, посвященный 445-й годовщине ко Дню города Кременчуг «Голубь – птица мира и единства»


Pigeons & other Birds International Festival (Exhibition)
24th September 2016 Kremenchug (Ukraine, Poltava region)
" Pigeon is a bird of peace and unity" exhibition is the 3rd International Festival of pigeons, ornamental and rare birds. It is dedicated to the 445th Anniversary of Kremenchug city foundation
Location: Kremenchug, Pushkin Boulevard .
Time: 7a.m. – 2 p.m. .
Application for participation should be sent by email address : ukraine@email.ua
Telephone: +38 097 624 3000 Inna (a translator )


Участники фестиваля (выставки), которые приезжают из другой страны/области, должны иметь при себе сопроводительные документы на животных/птиц и все профилактические прививки. Животные должны иметь ветеринарное свидетельство.
Управление Госпродпотребслужбы в Кременчуге проинформировано и приглашено на выставку.

Внимание! – свиньи, козы, собачки и прочие крупные и опасные для здоровья животные на выставку привозить запрещается!
Все животные должны находится в спецклетках, вольерах - аккуратные, опрятного внешнего вида! После себя участники выставки обязаны убрать мусор!

Администрация выставки: +38 096 300 1 999 Геннадий Тертычный
Горожане
+ 2
Командировочный
Друзья, накануне Международного фестиваля голубей, редкостных птиц, домашних животных, растений и цветов - 24-го сентября в Кременчуге, предлагаем Вам вспомнить прошлогоднюю выставку и насладиться просмотром.
https://youtu.be/bYMYPXkK7-0
#Выставка #Международного #фестиваля #голубей, #редкостных #птиц, #домашних #животных, #растений и #цветов #Кременчуг

 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте